20. oktober 2020
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sådan lærer du at blive glad for din krop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sådan lærer du at blive glad for din krop

Det er desværre en tendens, at flere og flere har svært ved at værdsætte dem selv og deres krop. Der findes dog en række mentale teknikker, der kan være med til at forbedre dit syn på dig selv.

Vær konsekvent med dine mentale teknikker

Du har sikkert hørt mange af de gængse råd før – find tre positiver ting om dig selv hver dag. Sig at du er pæn, når du kigger dig i spejlet, også selvom du ikke føler det i nuet. Det kan være svære teknikker at mestre, men fælles er, at de kan have en god effekt, hvis blot du holder ved over tid. Ingrediensen til at komme de negative tanker til livs er nemlig for manges vedkommende vedholdenhed. Kun på den måde kan du finde ro ved dig selv.

Husk også at kigge på andre mennesker. Når du finder alle de ting, der er smukke ved andre, på trods af deres unikke særheder – hvorfor skulle dine finurligheder så ikke også være smukke i andres samt dine egne øjne? Det kan være stof til eftertanke, når du fremover tvivler på dig selv.

Sidste udvej kan være skønhedsmæssige indgreb

I tilfælde af, at du allerede har afprøvet at arbejde med dit mindset, findes der også muligheden omkring plastikkirurgi. Dette er dog en stor beslutning, som kræver, at du virkelig er sikker, samt at du har sat dig ind i tingene, herunder også processen og de eventuelle konsekvenser og følgevirkninger, der kan høre med.

Udover plastikkirurgi rent generelt vælger nogle for eksempel at prøve kræfter med indgreb såsom fedtsugning, brystreduktion eller brystforstørrelse. Læs mere på Cutis Clinic. Husk dog altid, at ændringer på din krop ikke nødvendigvis gør dig gladere – det handler nemlig i endnu højere grad om at have hovedet og det mentale med i processen. Ændringer for ændringernes skyld bør aldrig stå alene.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?