22. september 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sådan kommer du i gang med at drive en webshop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sådan kommer du i gang med at drive en webshop

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Det er i dag blevet utroligt populært at drive en webshop. Det er noget, som rigtig mange drømmer om, og det er der da også mange gode grunde til. Først og fremmest er det væsentlig billigere at drive en webshop, end det er at have en fysisk butik, og samtidig stiller det som regel ikke så strenge krav til arbejdstiderne, som der er i en almindelig butik.
Derudover er der også mange, der finder det mere interessant at drive en webshop, fordi det foregår online, og den digitale udvikling sker hele tiden.

Hvis du er en af de mange danskere, der går med en drøm om at starte en webshop, så kan du med stor fordel læse med her i denne artikel, hvor du blandt andet kan blive klogere på, hvad du skal have styr på, inden du springer ud i det.

Find ud af hvilke produkter du vil sælge

Det absolut vigtigste i forbindelse med at starte en webshop er at finde ud af, hvad det er for nogle produkter, du gerne vil sælge. Det kan for eksempel være:

  • Tøj
  • Sko
  • Smykker
  • Parfumer
  • Skønhedsprodukter
  • Mobilcovers
  • Hobbyartikler

Inden du beslutter dig for, hvad du vil sælge, så kan det være en god ide at overveje, hvor meget lagerplads du skal bruge, og hvordan pakkerne skal sendes. For eksempel kræver salg af smykker væsentlig mindre lagerplads end salg af sko, og de vil også være billigere at sende med posten, fordi smykkerne kan sendes som et almindeligt brev.

Når du har fundet ud af, hvilke produkter du vil sælge, gælder det om at få leverandøraftaler i hus, så du også har nogle produkter, som du kan sælge.

Få etableret en webshop og markedsfør den

Næste skridt er at få etableret en webshop, og for at du kan få nogle kunder, er det også nødvendigt at få foretaget en eller anden form for markedsføring, så du kan gøre folk opmærksomme på din webshop. Markedsføring kan for eksempel være i form af SEO, Google Ads eller annoncering på sociale medier.

Sørg for en god lagerstyring

Når du skal til at sælge dine produkter, er det vigtigt, at du har styr på dit lager. Her kan en Zebra printer være guld værd, da du således kan holde styr på de forskellige produkter via labels og stregkoder. På denne måde slipper du for at komme til at sende de forkerte varer af sted til kunderne, og samtidig gør det også arbejdet nemmere i forbindelse med afsendingen, da du vil kunne printe labels med leveringsadresser, returlabels og lignende.

Så er der ikke meget andet at gøre end at komme i gang.

Har debatten om sexisme taget overhånd?