23. november 2020
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sådan kommer I igennem flytningen uden problemer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sådan kommer I igennem flytningen uden problemer

At flytte er en stor omvæltning, og det kan især være overvældene, hvis man flytter sammen med en, når man har været vant til at bo alene. At flytte sammen er en glædelig ting, men det kan også indebære mange frustrationer. Ofte har man mindst to ting af hver ting, og man skal for det første beslutte, hvilken af de to ting af den samme ting, man vælger at tage med i den nye bolig.

Derudover skal man også sammen beslutte, om der er noget, der skal sælges, og om der er noget, man skal købe nyt af. Står du midt i en flytning, og skal du flytte sammen med din partner, så er de nævnte ting stensikkert noget, I kan genkende. Her kan I blive meget klogere på, hvordan I sammen kommer igennem flytningen uden væsentlige problemer.

Det er en god idé at gå i gang med at pakke i god tid

Man ved aldrig, hvad der sker i fremtiden, og man kan derfor heller ikke vide, hvor meget tid man egentligt har til at pakke sine ting ned. Når man skal flytte sammen, er det typisk to hjem, der skal pakkes ned, og man skal gerne gøre det sammen, så man har styr på, at man ikke får to ting af det samme med. Det er derfor en god idé, at I går i gang med at pakke tingene ned i god tid. På den måde kan I også gøre det sammen, uden at I behøver at stresse over at være i tidspres eller lignende.

Start på en frisk med en ny seng

Når man skal flytte sammen med en, har man ofte to senge, hvor man kun skal beholde den ene. Ofte kan der være forbundet mange følelser med en seng – især hvis man er glad for den, man har. Dog kan en seng også have mange minder med sig, og derfor kan det være en god idé at investere i en ny sammen, så I på den måde kan starte på en frisk og derved få en god start på livet med hinanden. Se alle de bedste dobbeltsenge og find en som passer til jer. Husk på at lytte til hinanden og anerkende hinandens krav og ønsker. I er nemlig to, som skal blive enige.

Det kan være en god idé at forventningsafstemme

Der er mange usagte ting altid, og ofte vil man have forventninger til hinanden, uden at man har sagt det højt. Forventninger er noget, som opstår helt naturligt, og ofte hænger de sammen med, at man glæder sig til at starte et liv sammen. Inden I flytter sammen, kan det dog være en god idé at forventningsafstemme. På den måde undgår i uenigheder eller diskussioner omkring mindre ting, som hurtigt kan fylde meget, når man ikke har et fast ståsted midt under en flytning. Aftal at I snakker om tingene hvis der opstår et behov for det – på den måde kommer I længst.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?