9. maj 2021
dataloen - sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sådan kan et lønbureau optimere dine arbejdsprocesser, så det ses på bundlinjen.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sådan kan et lønbureau optimere dine arbejdsprocesser, så det ses på bundlinjen.

Er du opmærksom på dine arbejdsprocesser? Eller spurgt på en anden måde: Er du klar over, hvor meget (spild)tid du bruger i løbet af arbejdsdagen på administrative opgaver? Og har du overhovedet tænkt over, hvor du både nemt og med fordel kan ændre dine vanlige processor?

Derfor er hjælp fra et lønbureau så populært

Én af helt store områder, hvor du kan optimere dine arbejdsprocesser på og dermed få frigivet tid til at lave alt det, du er god til, er ved hjælp af et lønbureau.
Mange ved at lønbureauer er dem som sørger for, at der bliver udbetalt løn til en virksomheds ansatte. Det er også rigtigt, at et lønbureau varetager lønadministrationen for virksomheder, men dét at varetage løn indbefatter mange ting: Bl.a. at udregne og overføre til SKAT, pension, ATP-bidrag, AM-indkomst, beregne den korrekte løn samt udsende lønsedler hver måned og meget mere. Derfor kan valget om at bruge et lønbureau hurtigt vise sig at være en god investering, da det kan vise sig at frigive enormt meget tid. For mindre og nystartede virksomheder, der endnu vil spare lønnen for en bogholder, er det særligt smart (og billigere) at bruge et lønbureau.

Digitale tilbud – når løsningen kun er et klik væk

Sandheden er, at alle virksomheder kan optimere på sine arbejdsprocesser. Både i den administrative del, blandt afdelingerne, og ved at tage et opgør med ”plejer”. Mange monotone arbejdsopgaver kan effektiviseres og mange kan også digitaliseres. Flere og flere lønbureauer er dermed også begyndt at operere digitalt, hvilket sparer dig tid, når kontakten til dem kun er et klik væk. Med online vejledning og når alt papirarbejdet tilmed er blevet digitalt, er det hurtigt at finde de papirer, man leder efter, når ens lønarkiv kun er et klik væk. Når al medarbejderens information er online, kan mange processer også automatiseres, da systemet har alle oplysninger, den skal bruge, til at beregne og udbetale løn måned efter måned.

Al service koster penge – også lønbureauer. Stort set alle bureauer sætter prisen efter antallet af medarbejdere, der skal beregnes og betales løn til. Så når man overvejer om man vil begynde at bruge et lønbureau er regnestykket egentlig ret simpelt: Regn ud hvor mange timer om måneden du i øjeblikket bruger på at håndtere alt det arbejde der centrere sig om løn og vej det op imod den månedlige ydelse et lønbureau koster. For langt de fleste vil det hurtigt vise sig at være pengene værd, da den sparede tid er langt mere værdifuld og kan bruges på at tjene penge til firmaet - så det ses på bundlinjen.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?