13. juli 2020
woman-2003647_1920
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sådan kan du styrke dit selvværd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sådan kan du styrke dit selvværd

Hvis du går og kæmper med dårlig selvværd i hverdagen, og føler du bruger meget energi på at være træt af din udseende, er der råd at hente. Faktisk kan små ændringer gøre en stor forskel for din generelle selvtillid, og hjælpe dig til at fokusere på mange af de andre ting, der er vigtige her i livet. I det følgende kan du læse om tre ting, du kan gøre for at styrke dit selvværd - alt afhængig af, hvad det er, du går og kæmper med i hverdagen.

Få en glat og pæn hud

Når man når op i alderen, er det helt naturligt, at alderstegn begynder at vise sig i ansigtet. Det kan dog give mange et knæk på selvtilliden, når de oplever at få rynker og furer. Heldigvis findes der er en nem vej til et yngre og friskere udseende. Med en botox behandling kan du på et øjeblik opnå alt det, som diverse rynkecremer lover, men aldrig for alvor indfrier. Botoxen har en muskelafslappende effekt, hvilket betyder, at den går ind og udglatter huden. Du får således en langt mere ensartet hud, hvor selv dybe rynket glattes ud og forsvinder. Botox behandlinger er noget billigere end de fleste tror, og kan gøre en stor forskel for dit generelle selvværd.

Få et nyt smil med en usynlig bøjle

Rigtigt mange går og gemmer deres smil væk, fordi de er utilfredse med, hvordan det ser ud. Det er en skam ikke at have lyst til at smile til verden og have dalende selvtillid på grund af skæve tænder. I dag er det heldigvis blevet meget lettere at rette op på. Der findes nemlig en bøjle - den såkaldte Invisalign - som ikke er til at se og som forvolder meget få gener. Mange voksne fravælger netop at få rettet tænder, fordi de ikke ønsker at skulle have store togskinner, der både gør ondt og er umulige at overse. Med Invisalign slipper du for alt dette, og får i stedet en billig bøjle, som hverken kan ses eller mærkes. Det er således den perfekte løsning for dig, der i længere tid har drømt om at få rettet tænderne.

Hyr en personlig træner

Bunder dine selvtillidsproblemer i vægtøgning eller blot en generel utilfredshed med din krop, er et godt råd at hyre en personlig træner. I dag tilbyder de fleste træningscentre personlige trænere, der kan sammensætte et unikt forløb, der passer til lige netop dig og dine behov. Hvad end du ønsker at blive stærkere, tabe dig eller blot at komme i bedre form, er en personlig træner ofte den bedste løsning. De sørger nemlig for, at du rent faktisk kommer afsted i fitness centret, og at den helt rigtige træningsrutine bliver sammensat til dig. Ofte hjælper de ligeledes med kostvejledning, så du har mulighed for at sætte ind på begge områder, hvilket vil give det bedste resultat.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?