21. oktober 2021
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sådan kan du optimere virksomhedens webshop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sådan kan du optimere virksomhedens webshop

Efterhånden kan man næsten sige, at det er nødvendigt at have en webshop, hvis du har forhåbninger om at klare det godt med virksomheden. Som virksomhed bliver du nødt til at følge med den måde, dine kunder handler på, og det er bare et faktum, at flere og flere af købene fra den danske befolkning sker online. Følger du ikke med her, kan du risikere både at miste potentielle kunder, men også at du kommer til at tabe nogle af dine nuværende kunder.

Der kan næsten altid gøres noget ved udseendet

Det er klart, at en webshop er noget mere attraktiv, hvis den også har et lækkert udseende. Udseendet vil helt naturligt have en betydning i kundens underbevidsthed, og spille en rolle i opfattelsen af din virksomhed og dennes professionalisme og troværdighed.
Fordi det handler om udseende, er der naturligvis heller ikke en facitliste - smag er subjektivt, og det er stort set umuligt at tilfredsstille alle. Dog er det altid en god tommelfingerregel at holde udseendet professionelt og inden for virksomhedens temaer.

Det skal være nemt at orientere sig

Det sidste du har lyst til at gøre med din hjemmeside, er at forvirre dine kunder mere end højst nødvendigt - og for mange hjemmesider gælder udtrykket ”less is more”. Du vil naturligt gerne have en flot hjemmeside, men bliver den for kompliceret kan det have den modsatte virkning af det, du ønsker.

Måske skal der startes forfra

Nogle gange er den bedste løsning faktisk bare at lave en helt ny hjemmeside. Hvis der er tilpas mange ting, der skal ændres ved den nuværende hjemmeside, eller hvis virksomheden skal have sin første hjemmeside, er der mange gode løsninger. Mange steder får du en stor kontrol, så virksomheden bliver lige præcis sådan, som du ønsker det - mere kan du ikke bede om!

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?