28. september 2020
78 - sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sådan kan du indrette dit liv som selvstændig erhvervsdrivende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sådan kan du indrette dit liv som selvstændig erhvervsdrivende

Der er ikke noget større skridt for mange end at skulle springe ud som selvstændig. Det er meget nervepirrende, da der pludselig ikke længere er noget sikkerhedsnet for dig, og det kan godt være med til at stresse rigtig mange af dem, der vælger at skulle starte egen virksomhed.

Det er naturligvis vigtigt, at du har gennemtænkt din beslutning grundigt, og at du har en klar plan for, hvad du skal gøre for at få succes. Det er noget af det, der skal være velovervejet, så du også har tænkt en masse forskellige ting igennem, hvis der nu skulle være noget, der gik galt, mens du starter.

Der er rigtig mange forskellige ting, du bør have styr på, når først du bliver selvstændig. Det er en god idé at have dit eget kontor, da det giver dig en base at arbejde fra, hvor du ved, at du skal være produktiv.

Sørg for at spare penge, hvor du kan

Selvom det er en god idé at købe et kontor et sted ude i byen, betyder det ikke nødvendigvis, at du skal leje et kæmpe kontor eller skal bruge en masse penge på at indrette det. Faktisk er det første kontor gerne et mindre sted, hvor du har råd til at sidde, og hvor du ikke skal overbevise noget for nogen andre, men bare skal have et godt sted, som du kan arbejde fra.

Det betyder også, at du skal spare andre steder. Du kan blandt andet finde tilbud på mobilabonnementer, så du kan være sikker på, at du ikke ender med at betale overpris for din mobiltelefon. Når du er selvstændig, kan du trække den del af abonnementet fra, der bliver brugt til din forretning, og det er også en fed ting at kunne som selvstændig.

Gør dit kontor hyggeligt og indbydende at arbejde fra

Det er også vigtigt, at du sørger for at indrette dit kontor på en måde, der inspirerer dig til at få lavet en masse arbejde. Det kan du blandt andet gøre ved at finde de hyggeligste og pæneste kontormøbler fra Creativ.dk. Her har de en masse forskellige møbler til kontoret, der ikke koster alverden og som kan give din en masse komfort.

Det er vigtigt, at du føler dig motiveret til at arbejde, når du er på dit kontor, ligesom det også er en rigtig god idé, hvis du kan skabe en rutine, hvor du er produktiv, når du kommer ind på kontoret. Hav masser af fokus på din egen komfort og arbejdsstilling, så du er sikker på ikke at ødelægge din krop, selvom du kommer til at arbejde en masse i starten som selvstændig.

Gør det hyggeligt for gæster at komme ind på dit kontor

Hvis du har en forretning, hvor det er en god idé at have kunder og potentielle kunder på besøg, er det altid en god idé, hvis du sørger for at indrette det på en rigtig hyggelig og indbydende måde, der gør dine gæster og samarbejdspartnere i godt humør, så snart de træder ind ad døren.

Det kan du blandt andet gøre ved at indrette en lille og hyggelig entre, der vil være det første, der kommer til at møde dem, så snart de træder indenfor. Du kan finde ideer til indretning af entréen, så det bliver nemmere at finde en stil, der kan passe godt ind i resten af dit kontor, men som samtidig også har nogle gode og varme farer, der får dine gæster til at slappe af og føle sig godt tilpas i dit lille og hyggelige kontormiljø.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?