9. maj 2021
artur-aleksanian-6-nCXHU1hKk-unsplash
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sådan kan du gøre din altan eller terrasse ekstra hyggelig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sådan kan du gøre din altan eller terrasse ekstra hyggelig

Dette indhold er sponsoreret

Vi har haft den koldeste april i 35 år, men nu begynder de private udendørsarealer så småt at blive tage i brug igen. Solen stråler giver mere og mere varme, samtidig med, at vinden bliver mildere og mildere. Vi kan derfor for alvor også få gjort noget ud af de arealer, der skal danne ramme for afslapning i solen og de lange sommeraftener med godt selskab.

Skab hygge sommerens aftenstunder

Det kan specielt være svært at indrette sit udendørsareal, hvis man er bosat i en bylejlighed, hvor altanerne nogen gange er tilsvarende en flugtvej i tilfælde af brand. Hvis man er så heldig at have en altan - eller endnu heldigere en terrasse og/eller have - så skylder man sig selv og sin familie og sine venner, at få mest muligt ud af det udendørs areal, man har. Uanset størrelse, så er det fantastisk at have de hyggeligste rammer til de kommende sommerstunder - specielt aftenerne, der snart kan nydes i flere timer uden, at man får blå læber og frosne tæer.

Derfor kan det være en rigtig god idé at anskaffe sig udendørsbelysning. Hvis man tilføjer masser af lys til sin altan eller terrasse, så tilføjer man automatisk også masser af hygge. Find udendørslamper her, og find den belysning, der kan være med til at udvide brugstiden af terrassen eller altanen, så vinen, kaffen eller drinksene kan nydes til langt ud på natten i den lune sommerluft. Hertil kan lanterne også bidrage til lidt ekstra hygge. Disse kan næsten altid findes billigt i diverse genbruger - og på den måde kan man også finde nogen, der er lidt anderledes end dem, man finder fra ny.

Hellere en plante for meget, end en plante for lidt

Planter gør altid underværker for ethvert rum, hvad end det er udendørs eller indendørs. Det er med til at give frodighed og skabe ro. Specielt hvis man har en altan eller en terrasse uden have, kan det være en rigtig god idé at anskaffe sig en masse planter. På den måde kan man skabe følelsen af at sidde i den baghave, man måske altid har drømt om. Derudover kan man også tilføje urter, der kan få ens udeareal til at dufte lige så godt, som den ser ud - og man kan bruge dem til al den lækre sommermad, der også skal kreeres og nydes udendørs.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?