12. april 2021
coline-hasle-YCnycuWG7XY-unsplash
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sådan holder du din hud og dit hår sundt med Cosmo co

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sådan holder du din hud og dit hår sundt med Cosmo co

Dette indhold er sponsoreret

Er din hud også tør og irriteret og er dit hår trist og slidt? Det er især i vinterperioden at dit hår og din hud har brug for ekstra pleje og omsorg, da kulden har været hård og udtørrende. Ville du også blive bedre til at pleje både hud og hår? Dette kan Cosmo co hjælpe dig med, og du kan se det største udvalg Cosmo her i artiklen.

Hvorfor skal vi pleje vores hår og hud?

Vores hud er det største organ vi har, og vi skal have det hele livet. Derfor er det vigtigt, vi passer på denne. Det gælder også vores hår. Det ser bare så trist ud med tørt og tyndt hår, som ikke har fået pleje. Noget, man kan gøre for at pleje både hud og hår, er, at man kan bruge forskellige olier til dette. Flere og flere bruger i dag olie i deres daglige skønhedsrutine, eller inden de skal i seng om aftenen og har renset deres hud. Det er en enormt god måde at fugte huden på, og der findes mange forskellige slags olier, som kan noget hver især. Der findes blandt andet kokosolie, som kan bruges til at fjerne makeup. Derudover kan den faktisk bruges til at fugte hele kroppen, eller du kan også bruge den som en hårkur. Tag den i længden af håret om aftenen, put en pose på håret og sov så meget hårkuren i håret hele natten. Så vasker du hårkuren ud om morgenen, og så føles dit hår bare silkeblødt, når du har tørret det. Hvis du vil have flere tips til hvordan du plejer din hud og hår, så se meget mere her på Cosmo co.

Hvordan kan argan olie hjælpe på tør hud og tørt hår?

Hvad er argan olie overhovedet for noget? Argan olie kan fås hos Cosmo co og er en unik olie, som kun produceres i Marokko. Dens helt særlige sammensætninger gør, at den har fantastiske egenskaber, som er perfekt til skønhedspleje. Dens farve er næsten guld og kaldes derfor for Marokkos guld. Konsistensen på olien minder lidt om olivenolie, og der findes også en spiselig form for argan olie. Den kosmetiske version er den, som kan gøre underværker på både hud og hår. Denne olie er rig på E vitaminer, og så indeholder den også essentielle fedtsyrer, som er enormt vigtige for huden, da dette er hudens byggesten. Det er især vigtigt at få nok af disse essentielle fedtsyrer, når man bliver ældre, da man ikke så godt selv kan producere dette længere.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?