12. april 2021
santiago-avila-caro-8nrgNMoBGeM-unsplash
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sådan forkæler du dit hus lidt ekstra

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sådan forkæler du dit hus lidt ekstra

Dette indhold er sponsoreret

Hvis du er beboer i et hus, så er der også mange opgaver, du ugentligt tager dig af for, at det hele kan hænge sammen derhjemme. Du går ud med skraldet, støvsuger gulvet, gør toilettet rent og rydder op. Alle disse pligter ligger på rygraden og er en del af hverdagen for dig. Hvis ikke du får taget dig af disse ting, så bliver dit hjem hurtigt rodet og snavset, og det kan være en kilde til stress og ubehag. Men faktisk er der også andre opgaver i og omkring huset, du bør sørge for at holde stik med. Disse er ikke de ugentlige små pligter, men snarere nogle større ting, der skal gøres en sjældnere gang imellem. Ikke desto mindre, så er disse mindst lige så vigtige for husets vedligeholdelse og udseende som de andre små pligter i husholdningen, og de bør bestemt ikke ignoreres. Her er en række ting, du kan gøre ved dit hus for at forkæle det lidt ekstra.

Kloakrens

Det lyder måske ikke som det mest sexede, men kloakrens er en rigtig fornuftig måde at forkæle dit hus lidt ekstra på. Kloaksystemet omkring dit hus er dagligt i brug, og det kræver vedligeholdelse. Når du bruger toilet, håndvaske, vaske- og opvaskemaskiner, så slider det langsomt på din kloak. Det kan derfor give rigtig god mening at booke en Kloakrenser til at rengøre systemet i hjemmet. På den måde undgår du forstoppelse og andet slid på sigt. Og så er det bare rart at tænke på, at der bliver renset ud dernede engang imellem.

Husk stakittet

Hvis din grund er omkranset af et stakit, så er det i høj grad ansigtet udadtil for dine naboer og forbipasserende. Et forfaldent stakit kan altså signalere, at huset er i samme stand. Dog er dette i virkeligheden ikke tilfældet for mange husejere. Stakittet går ganske enkelt i glemmebogen for mange. Det er ganske simpelt. Saml et hold, rens stakittet, og giv det et lag eller to med maling. Så står dit stakit, som var det nyt og skinner i dit nabolag.

Overfladebehandling af dit gulv

Trægulve i huse kan være krævende at vedligeholde. Men når du vælger at have et lækkert trægulv i dit hus, så fortjener det at blive vedligeholdt. Men mange danskere glemmer denne del, da den virker uoverskuelig at give sig kast med. Men gør dig selv den tjeneste at forkæle dit trægulv en gang imellem. Find den overfladebehandling, der passer din træsort. Nogle behandlinger er primært kosmetiske, hvor andre påvirker træets levetid. Find den behandling, der giver mening for dig, og gør dit trægulv glad.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?