6. december 2019
dresses-53319_1280
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sådan får du råd til en opgradering af din garderobe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sådan får du råd til en opgradering af din garderobe

Artiklen indeholder sponsoreret indhold. Den er skrevet i samarbejde med rikkesolberg.dk og laanlet.dk.

En slidt og kedelig garderobe kan være med til at gøre hver dag til en kamp, når du skal vælge dit foretrukne outfit til kontoret. Vil du gerne give din garderobe en opgradering, men kniber det med finansieringen? Vi kommer med gode bud på, hvordan du får råd til en opgradering af din garderobe, så du kan få en af hverdagens bekymringer skubbet til side.
I dag betyder vores påklædning meget for vores selvværd og følelsen af at være tilpas. Derfor er det en stor prioritering hos mange, og det forstår vi godt. Læs med, og bliv klogere på, hvordan du får råd til en ny garderobe.

Har du pengene?

Ingen ny garderobe kommer af sig selv, og det kræver både tid og penge at erhverve sig nyt tøj. Først og fremmest er det nødvendigt, at du har nogle penge at købe nyt tøj for. Står du akut og mangler nyt tøj til eksempelvis et bryllup, så kan du vælge at låne nogle penge, hvis økonomien er meget presset. Det er vigtigt, at du får betalt dit lån tilbage hurtigst muligt, da der kan komme høje renter og gebyrer på lånet. Se mere her og husk altid at læse alle betingelserne igennem, inden du låner.

Køb dine varer online

Det gælder om at få så meget som muligt for pengene, og det kan faktisk godt lade sig gøre, hvis du vælger at handle online. Hos rikkesolberg.dk finder du et væld af de populære mærker, og her er du garanteret den bedste pris. Med online butikker undgår du at skulle betale ekstra, så der kan være råd til butikkens husleje på de dyre adresser i din by.
Du vil også få alle varerne sendt lige til din hoveddør, og ofte er der gratis returnering. Så kan du prøve det hele derhjemme uden at skulle udenfor en dør og bruge timevis i den lange kø.

Køb de små ting

Det er ikke altid nødvendigt at købe nyt af alt til garderoben. Faktisk er de små ting dem, der kan gøre en stor forskel. I stedet for at købe nye bukser, kan du prøve dig frem med smarte strømper fra Becksöndergaard, der laver flotte strømper med glimmer, prikker og striber. Du kan også vælge at købe et par smarte sko, der kan ændre et helt outfit og passer godt sammen med nogle farverige strømper.