10. juli 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sådan får du fjernet din tatovering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sådan får du fjernet din tatovering

Er din krop prydet med en tatovering, du har fortrudt? Så er der hjælp at hente. I dag findes der mange klinikker, der fjerner tatoveringer. For eksempel denne laserklinik, som tilbyder tattoo removal i København. Da du fik din tatovering i sin tid, gjorde du nok et grundigt stykke forarbejde inden for at finde en god tatovør. Det samme bør du gøre, når du skal have fjernet din tatovering.

Der er stor forskel på de klinikker, der tilbyder at fjerne tatoveringer. For at processen forløber så problemfrit som muligt, bør du undersøge forskellige klinikker. Det ville være et mareridt at få et grimt resultat i sidste ende, som tiltrækker lige så meget opmærksomhed som den oprindelige tatovering. I artiklen her beskriver vi, hvordan processen forløber, når du skal have fjernet en tatovering. Vi kommer også ind på ting, du skal være opmærksom på.

Vælg en sikker behandlingsform

Der findes forskellige metoder til at fjerne tatoveringer. I 2013 begyndte nogle klinikker at tilbyde fjernelse af tatovering med syre. Denne behandling fraråder overlægen på Tatoveringsklinikken på Bispebjerg Hospital kraftigt. Med behandlingen er det nemlig ikke kun tatoveringen, der forsvinder. Huden ætser også. I Danmark findes der ifølge overlægen ikke flere af denne slags klinikker. Hvis du vil have din tatovering fjernet i udlandet, skal du dog stadig være opmærksom på at undgå syrebehandling.

I stedet bør du vælge laserbehandling. Sørg for at vælge en troværdig laserklinik, der har styr på hygiejne og sikkerhed. Gerne en klinik, hvor behandlerne er certificerede. Det er også en god idé at få en samtale med behandleren, før du lægger krop til en laserbehandling. Her kan du møde behandleren personligt og få information om, hvordan processen kommer til at foregå.

Gør det ondt at få fjernet tatovering med laser?

De fleste er nok bekymrede for, hvor ondt det gør at få fjernet en tatovering. Det er selvfølgelig individuelt, hvor høj ens smertetærskel er. Man skal dog regne med, at det gør lige så ondt at få fjernet en tatovering som at få den lavet. Hvis du er meget bekymret for smerten, kan du købe lokalbedøvende salve og smøre på huden før behandlingen.

Smerten kan beskrives som en elastik, der smælder mod din hud. Hvis du bare har en lille tatovering, er hver behandling heldigvis hurtigt overstået på ca. 10 min. Har du en stor tatovering, må du indstille dig på at lide lidt længere. Her kan hver behandling tage op til 45 min. Du kan selvfølgelig få små pauser undervejs.

Hvor mange behandlinger skal man have?

Hvor mange behandlinger du skal have, afhænger af tatoverings størrelse, hudtype og placering på kroppen. En god tommelfingerregel er, at det kræver mellem 5-10 behandlinger. Du skal være opmærksom på, at der skal gå noget tid mellem de enkelte behandlinger, så huden kan hele. Typisk skal der gå mindst seks uger.

Det er altså en tidskrævende proces at få fjernet en tatovering. Det er vigtigt, at du gennemfører hele behandlingen, hvis du vil have størst sandsynlighed for at få et pænt resultat. Hvis du stopper behandlingen halvvejs, står du tilbage med en grim tatovering, som er sværere at leve med end den oprindelige tatovering. Sørg derfor for, at du har tiden og økonomien til at gennemføre et forløb med laser, før du går i gang.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?