29. januar 2020
google
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sådan får du en populær hjemmeside

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sådan får du en populær hjemmeside

Kunne du godt tænke dig at starte din helt egen hjemmeside? Så ved du måske, hvor svært det kan være at finde ud af, hvor og hvordan man skal starte. Det kan være, at du allerede har siddet og bakset med hjemmesiden, men har givet op, fordi du ikke er kommet nogen vegne og er gået fuldstændigt i stå.

Der er dog ingen grund til panik, for selvom du ikke er særligt vant til at arbejde med teknik og forskellige områder inden for web, kan du sagtens få en lækker og populær hjemmeside. Det kræver dog lidt hjælp udefra, hvilket du eksempelvis kan få gennem et webbureau som Waimea Business.

Ingen besøgende uden markedsføring

Hvis der ikke er nogen, som kender til din hjemmesides eksistens, vil der heller ikke være nogen til at besøge den. Derfor er markedsføringen altafgørende, og det kan glæde dig, at Waimea skaber SEO hjemmesider.

SEO er søgemaskineoptimering og gør, at din hjemmeside vil blive synlig på søgemaskiner som for eksempel Google. På den måde vil du få mange flere besøgende. Markedsføringen inkluderer både SEO og linkbuilding, så der gøres alt for, at din hjemmeside ender blandt de første i søgeresultaterne.

En pakkeløsning

Før SEO og linkbuilding giver mening, skal hjemmesiden i sig selv dog også være værd at besøge. Dette bliver der selvfølgelig sørget for, da hjælpen kan ses som en pakkeløsning, der inkluderer alle de nødvendige ydelser, som den attraktive hjemmeside kræver.

Det betyder, at der også bliver taget hånd om indholdet på din hjemmeside. Derfor får du indsat billeder og skrevet professionelle og unikke tekster, der kan tiltrække kunder.
Din hjemmeside vil i øvrigt blive optimeret til de digitale platforme, så den både er tilgængelig på mobil, computer og tablet.
Du får det hele serveret, men det bliver gjort på din måde, og derfor er det bare om at komme i gang.