12. juli 2020
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sådan bliver du bedre til at skyde med lerdueskydning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sådan bliver du bedre til at skyde med lerdueskydning
Opdateret 25. juni 2020 kl. 15:10
Sponsoreret - 23. juni 2020 kl. 15:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lerdueskydning er en sjov aktivitet, som kan sætte gang i adrenalinen og vække det slumrende konkurrencegen for dig, der elsker at skyde. Lerdueskydning er den helt perfekte træning for dig, der jævnligt går på jagt, og som ønsker at blive bedre til at skyde, så du får større mulighed for at bringe eksempelvis en fasan med hjem til middagsbordet.

Med lerdueskydning kan du træne i at ramme eksempelvis fasaner, ænder og gæs – alt sammen uden du behøver et jagtareal og uden du behøver at stå tidligt op og vente i lange timer. Med lerdueskydning kan du skyde og træne derhjemme, så du har større chancer for at få et stykke vildt med hjem, næste gang du går på jagt.

Lerdueskydning kan desuden også bare bruges som en sjov aktivitet, når du får besøg af dine venner, og hvis du står overfor at skulle arrangere eksempelvis en polterabend, er lerdueskydning den helt perfekte aktivitet, der vil sætte gang i festen og skabe gode minder.

Vælg en god lerduekaster

Det hele starter dog med, at du skal vælge den rigtige lerduekaster. En god lerduekaster er helt essentiel for, at du får en god oplevelse med lerdueskydning. En lerduekaster skal være i god kvalitet, så du kan stole på dens pålidelighed, og den skal være fleksibel og let at håndtere samtidig med, at den skal være nem at flytte rundt på.

Du kan eksempelvis vælge en Raven elektronisk lerduekaster, som har en masse gode egenskaber, der gør skydningen nem og underholdende. Med en Raven lerduekaster får du bl.a.:
· En lerduekaster der er nem at transportere
· En stærk kastearm i aluminium der kan justeres til forskellige vinkler
· Et magasin med plads til 50 lerduer
· Nem betjening med den medfølgende fodpedal
· Mulighed for tilkøb af fjernbetjening som giver dig mulighed for at styre lerduekasteren fra afstand

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?