1. december 2020
lidya-nada-MD_ha01Bk7c-unsplash (1)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sådan arrangerer du en sjov børnefødselsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sådan arrangerer du en sjov børnefødselsdag

Børn elsker at holde fødselsdag, og glæder sig helt vildt til at spise kage, åbne gaver og få alle deres venner på besøg til børnefødselsdag. Det kræver derfor en masse planlægning, at få en stor gruppe børn hjem til sig, og få det hele til at passe. Det er kan derfor være en god ide at snakke med dit barns pædagoger eller klasselærer om hvordan det plejer at være med fødselsdage. På den måde kan du få dig et indtryk og et overblik, hvad du skal i gang med. Det kan også være du selv har lyst til at være kreativ og arrangere en fest dit barn vil elske. Så hvis du står og skal have hele børnehavegruppen eller klassen på besøg til fødselsdag, så kan du læse med her, hvor du får tre gode ideer til hvordan du får arrangeret den sjoveste børnefødselsdag for dit barn.

Pynt et flot fødselsdagsbord

Her kan du gøre dit barns fødselsdag til noget helt særligt, ved at dekorere bordet med en masse pynt. En børnefødselsdag med fødselsdagstog med alle mulige farver, vil være med til at gøre dagen noget helt særligt for dit barn, som vil komme til at føle sig helt speciel, når de ser lysene stråle på bordet. Sådan et fødselsdagstog passer til børn i alle aldre, som kan blive en fast del af traditionen på deres dag, at toget stilles på deres plads ved bordet, med det antal lys som passer til deres alder, som de kan puste ud, når i synger fødselsdagssang.

Byd op til sjov og leg

Til en børnefødselsdag hører en masse lege med til at gøre dagen ekstra sjov. Nogle sjove lege kan eksempelvis være en omgang stopdans, med nogle af de sange som de fleste børn kender eller lave en skattejagt, hvor de skal ud i haven med et skattekort og lede efter skatten med slikposer.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?