19. marts 2019
1
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SNOW FUN ÅBNER NY CYKELAFDELING

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SNOW FUN ÅBNER NY CYKELAFDELING
Snow Fun har fået vokseværk og udvider med en helt ny cykelafdeling og -værksted

I løbet af de sidste par måneder har den stået på ombygning af den ikoniske specialforretning på Industrivej 1, der er særlig kendt for sit store udvalg af skiudstyr, løbesko og løbestilsanalyser samt en klinik-del, der bl.a. tilbyder fysioterapi og fremstiller specialindlæg. Forretningens navn er Snow Fun – Ski, Run & Bike – og nu kommer særlig sidste del af navnet i fokus. Snow Fun udvider nemlig med en helt ny high end cykelafdeling og –værksted.

I anledning af indvielsen af den nye afdeling vil butikken i dagene fra d. 2. – 5. maj summe af aktiviteter. ”Der vil naturligvis være en masse gode åbningstilbud og flere konkurrencer i løbet af åbningsugen”, siger Jan Krøyer, der er indehaver af Snow Fun. ”Du kan blandt andet vinde startnumre til Stjerneløbet, rejsegavekort til cykelløbet La Marmotte i Frankrig og en trøje signeret af Mads Pedersen (DM i landevejscykling). Derudover vil der alle dagene blive grillet pølser – som fredag og lørdag vil kunne skylles ned med en fadøl. Og så får alle handlende også en fin goodiebag med hjem!”, fortsætter Jan.

Opkøbt cykelbutik

I november sidste år opkøbte Snow Fun cykelbutikken Fabin Sport, som nu er lukket og er blevet integreret i Snow Fun. Cykelkonceptet kører videre i Snow Funs ånd, og de tidligere medarbejdere i Fabin Sport vil medvirke til at tilføre kompetencer og know how til butikken, der får en seriøs og konkurrencedygtig profil inden for cykling. ”Michael, Tim og Klaus passer rigtigt godt ind i teamet i Snow Fun. Ikke kun på grund af det, de rent fagligt kan: Det er også et vigtigt aktiv for os, at de – som alt vores øvrige personale – er aktive sportsudøvere og brænder for deres fag og for at give kunden den bedste mulige oplevelse”, siger Jan Krøyer. I den nye cykelafdeling vil der være et bredt sortiment af enkeltstart-/tri-cykler, mountainbikes, landevejs-, cross- og gravelcykler fra eksklusive mærker som Trek, Merida og Pinarello. ”Men vi vil også have citybikes og elcykler til den helt almindelige cyklist”, siger Jan Krøyer, som ser meget frem til at åbne dørene for den nye afdeling d. 2. maj.

Cykelværksted og bikefit

Den nye cykelafdeling med dertilhørende showroom og high end cykelværksted kommer til at råde over alt indenfor specialværktøjer til service og reparation af din cykel. ”Vi kommer også til at tilbyde et super professionelt bike-fit til alle typer cykel”, siger Jan Krøyer. Ved et bike fit vurderes din siddestilling med udgangspunkt i din fysik og anatomi med det formål at tilpasse din cykel korrekt, så du undgår unødige belastninger af muskler og led. Din præstation bliver forbedret, og du vil udnytte dit potentiale fuldt ud.

Er du interesseret i at høre mere, kan du kontakte Snow Fun og bestille tid til et bike fit på tlf. 46 35 40 86