12. august 2020
IMG_0177
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ryds Bilglas er kommet til Hillerød.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ryds Bilglas er kommet til Hillerød.

Carl Petersen & Søn A/S hedder nu også Ryds Bilglas og bliver en del af den markedsledende nordiske kæde, der er kendt for faglighed og høj kvalitet. Den 151 år gamle glarmesterforretning i Hillerød går i front med opgraderet look og service.

”Ryds Bilglas er et koncept, vi kan gå ind i, fordi de kun vil have de mest kompetente med,” fortæller Thomas L. Petersen, der er femte generation af glarmesterforretningen. Ryds Bilglas har autoriserede glarmestre med uddannelse i bilglas som medlemmer. Alle reparationer og udskiftning af bilruder foregår på værksted og aldrig som mobilt arbejde.

”Ingen kan stå på en mark og skifte bilglas forsvarligt. Det er et lotteri, om ruden holder, hvis der sker en ulykke. På vores værksted er de rigtige forudsætninger for temperatur og luftfugtighed, der sikrer, at limen hærder korrekt, så ruden sidder sikkert i,” siger Thomas L. Petersen og forklarer, hvorfor det er vigtigt:

”Hvis der sker en ulykke, hvor bilen vender sig om på ryggen, kan taget blive presset ned over passagererne, hvis ikke ruden er sat i efter fabriksspecifikationer og falder ud på grund af presset. En bilfabrik producerer heller ikke under åben himmel, for det er ikke forsvarligt”.

Ryds Bilglas er grundlagt i Sverige, hvor der er helt forbud mod mobilt arbejde med bilglas. Det er ikke kun kædens krav til høj kvalitet og faglighed, der har fået Carl Petersen & Søn A/S til at blive en del af Ryds Bilglas. Der er også af forretningsmæssige årsager.

Høj sikkerhed hele vejen
”Vi er blevet en del af Ryds Bilglas, fordi det er et bæredygtigt koncept, der er kæmpestort i Norden, og fordi det giver os adgang til flere forsikringskunder. Forsikringsselskaberne vil kun samarbejde med og henvise til landsdækkende kæder, og først nu er der en aktør med høj nok standard til, at vi vil være med,” fastslår Thomas L. Petersen.

Carl Petersen & Søn A/S er grundlagt i 1867 og har arbejdet med reparation og udskiftning af bilglas i over 50 år. Kravene til faglighed er steget i takt med bilernes teknologiske udvikling. Nye biler har mange sikkerhedsfunktioner i bilglasset, så kalibrering og test er nødvendigt efter reparationer og udskiftninger ligesom god service.
”Hos Ryds Bilglas er kalibrering og test standard. Det sikrer, at alle sikkerhedsfunktioner virker, og at ruden fortsat er stærk nok til at være en del af bilens bærende konstruktion. Vi reparerer og skifter, mens du som kunde får en kop kaffe og adgang til hot spot for at udnytte ventetiden. Hvis du hellere vil videre, er både lånebil og el-cykel standard hos Ryds Bilglas”.

Ryds Bilglas har eksisteret siden 1947. Kæden er markedsledende og har over 130 værksteder i Sverige.
I Norge er foreløbigt + 40 værksteder, og fra september 2018 er Ryds Bilglas også i Danmark med foreløbig
4 værksteder. Kædens medlemmer er autoriserede glarmestre med uddannelse i bilglas og værksteder til at reparere, udskifte og kalibrere ruderne, så det sker sikkerhedsmæssigt forsvarligt.

Se mere på www.carlpetersen.dk og www.rydsbilglas.dk
Kontakt: Thomas L. Petersen
t. +45 48 26 01 11
Thomas@Carlpetersen.dk - Carl Petersen & Søn A/S - Bragesvej 1 - 3400 Hillerød

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?