6. maj 2021
toa-heftiba-FV3GConVSss-unsplash
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pift dit hjem op med nye møbler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pift dit hjem op med nye møbler

Dette er sponsoreret indhold.

I denne lidt triste og kedelige tid, som corona krisen har bragt med sig, er det også vigtigt at forkæle sig selv og sine omgivelser. Måske er man på udkig efter en ny og mere komfortabel sofa, fordi man måske har siddet lidt for længe i den gamle? Listen kan være uendelig lang, og hvor skal man købe sine møbler, og samtidig være sikret en god kvalitet?
Det kan denne artikel måske give dig et bedre indblik i.

Kvalitetsmøbler på højt plan

Er du på udkig efter nye møbler til dit hjem, så kan møbler Horsens være et sted at kigge, hvis du er fra Horsens eller omegn og ønsker at se produkterne i oprindelig størrelse og stand. Nu hvor butikkerne endelig er genåbnet kan du ved forhandleren, Jacobsenplus.dk, finde inspiration til dit hjem. Fortvivl ikke, hvis du ikke er fra Horsens eller omegn, for du kan også shoppe deres store sortiment på deres webshop.

Ved Jacobsenplus.dk er du sikker på, at du køber møbler og interiør i høj kvalitet. De har et bredt sortiment, hvor man kan få alt fra gamle klassiske designermøbler til helt nye møbelbrands.

Et dansk hjem med rød tråd

De rene linjer kendetegner danskernes hjem, og vi er vilde med minimalistiske møbler og vægter oftest kvalitet over kvantitet. Den nordiske stil med danske designermøbler og interiør møder man ofte i de danske hjem, hvilket også gør det svært at skille sig ud. Ved Jacobsenplus.dk kan du altså gå på opdagelse i et stort møbel og interiør univers, hvor der er en rød tråd igennem deres produktsortiment. Trends forandrer sig hele tiden, men med god kvalitet og rene linjer, så går man aldrig helt galt i byen. Det er altid en sikker vinder, hvis man ønsker møbler, som også skal være flotte og passe ind i enhver indretning om mange år.

Få inspiration til dit hjem

Har du svært ved at forestille dig hvad der kan pifte dit hjem op og hvad der passer sammen i forhold til stil, farver og former - så kan du via Jacobsenplus.dk Instagram få en masse inspiration og innovative løsninger på indretning. Via deres feed på det populære medie; Instagram, deler de flotte og professionelle billeder af indretning med deres følgere, som man kan tage en masse inspiration fra. Derudover deler de også kunders billeder, som har indrettet deres møbler, så man bedre kan fornemme interiør fra rigtige hjem.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?