13. maj 2021
pasted image 0
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Personliggør din boligindretning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Personliggør din boligindretning

Dette indhold er sponsoreret

Boligen er en af de mest personlige og private ting man har, og mange ønsker derfor også at have en bolig der afspejler tryghed og personlighed. Boligindretning er forskellig fra hjem til hjem, og der findes ingen faste rammer for, hvad der udgør den ideelle boligindretning. En familie i et parcelhus i en provinsby kan have meget anderledes indretnings drømme end et ungt par i en lejlighed i midten af København, og den personlige boligindretning afspejler ofte personerne der bor i boligen. Læs herunder nogle tips til, hvordan du kan personliggøre din bolig.

Vælg de rigtige møbler

En bolig skal kunne leve op til mange forskellige formål og krav, og en af de vigtigste ting er for mange anvendeligheden af boligen. Det er vigtigt at have plads til de ting man ønsker på en praktisk, men samtidig stilet måde. En af de ting der ofte kan være problematisk er opbevaringsplads, der ikke nødvendigvis består af store klodsede skabe. Et eksempel på en fin og personlig løsning, kunne være en mistral reol, som muliggør det at sammensætte sin egen personlige reol, med mulighed for den mængde opbevaring man søger til sin bolig.
Andre muligheder for en personlig stil i valget af møbler, kunne være at bygge møbler selv, der opfylder ens ønsker, eller besøge en genbrugsbutik og renovere møbler af ældre dato, og derved personliggøre dem til ens eget hjem. Vigtigt er det bare, at du identificerer dine behov og din foretrukne stil.

Sæt dit eget præg

For at give sin bolig et personlig indretning, kan man gøre brug af farver, kunst, planter eller andre former for pyntegenstande. Maler man for eksempel væggene i et rum, kan det ændre udtrykket fuldstændig, og give nogle nye muligheder og stemninger. En anden måde at bruge farverne på, kunne være gennem farvede møbler, puder eller tæpper. Kunst er også en god mulighed for at give sin bolig et personligt udtryk. Kunst er meget subjektivt, og man kan oftest finde noget der afspejler ens egen stil, eller lave sit eget, for at fremhæve sin personlighed. En anden sikker vinder, er brugen af planter indenfor. Det giver en fornemmelse af friskhed. Alt efter om man er til blomster i skinnende farver eller til grønne planter og træer, så kan man helt sikkert finde planter til at tydeliggøre sin stil.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?