25. oktober 2021
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Overvej at lægge vejen forbi en vognvasker noget oftere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overvej at lægge vejen forbi en vognvasker noget oftere

Reklame: Copenhagen Truck Wash

Synes du også det kan være besværligt og tidskrævende at vaske lastbilen eller andre former for erhvervskøretøjer? Så burde du lægge vejen forbi en professionel vognvasker, som klarer arbejdet for dig. Det er vigtigt at få vasket sit køretøj i ny og næ, da der ellers er risiko for, at der dannes rust, og køretøjet tager skade.

Hold rusten væk fra køretøjet

Hvis du gerne vil undgå, at køretøjet ruster, kan du ganske billigt og ganske nemt få en regelmæssig lastbilvask og en hurtig og professionel vask til erhverv i en vaskehal. På den måde slipper du for at stå med spuleslange, børste og autoshampoo derhjemme. Ønsker du det bedste resultat, gør du klogt i at bruge et decideret vaskeanlæg med en vasketunnel og et vaskesystem til vask af lastbiler, kranbiler og lign.

Jævnlig vask af erhvervskøretøjer på Sjælland

Sådan en vaskeløsning kan du nemt finde landet over, uanset om vi taler i Hvidovre temmelig tæt på selveste Københavns kerne eller et lille stykke længere væk i Taastrup eller i landets øvrige regioner. Står du på Sjælland med behov for lastbilvask eller busvask, vil det være aktuelt at tegne abonnement på en vaskeløsning, hvor du opnår ubegrænset vask med lav eller ingen ventetid i en moderne vaskehal.

Fuldautomatiske vaskeløsninger kan du tit tilgå døgnet rundt

Vognvaskere tilbyder såvel fuldautomatiske som semiautomatiske løsninger inden for vask af dine erhvervskøretøjer, uanset om du står med en slamsuger, frontlæsser eller hestebil. Fuldautomatiske løsninger kan du være så heldig at kunne tilgå døgnet rundt, hvor du blot kører ind i vaskehallen og lader vaskesystemet køre af sig selv fra start til slut. Af og til kan manuel hjælp til vask dog svare sig.

Af og til får du brug for en vognvasker og semiautomatisk vask

Semiautomatiske vaskehaller har vognvaskere gående til at håndtere visse vaskeprocesser, som et rent mekaniseret system har svært ved at udføre. Indvendig vask af fx køletrailere er et meget oplagt eksempel på en situation, hvor du ikke bare kan lade en maskine om at gøre det hele. Desuden kan vognvaskere bedre end maskiner vurdere, om vasken har været vellykket, og at skidt ikke er overset.

Betaling via nummerplade gør det nemt at få vask

Har du abonnement på vask, er betaling selvfølgelig ikke nogen stor bekymring – du betaler trods alt blot din månedlige ydelse på en vaskeaftale og må så til gengæld bruge vaskehallen efter behov, evt. hvor du tilkøber ekstraydelser som undervognsvask i ny og næ. Med en moderne løsning inden for betaling som pay by plate, dvs. nummerpladebetaling, kan du selv uden aftale nemt betale vask.

Tjek vilkår på vaskeaftaler om lastbilvask

Forlæng dine erhvervskøretøjers levetid ved at sørge for regelmæssig vask af dem – gjort af kyndige med det rette grej til jobbet. Så kan du også troppe op ude hos kunderne i en flot maskine, der oser af, at føreren har overskud til at tage sig af renhed. Tjek derfor vilkår på vaskeaftaler hos vaskehaller.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?