8. maj 2021
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oplever du gener i dine fødder?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oplever du gener i dine fødder?

Der er rigtig mange af os, der har en hverdag blandt andet i form af vores job, der kræver, at vi står meget op eller går meget rundt. Og det er noget, der kræver det rette fodtøj – ellers kan det have fatale konsekvenser. Det er for eksempel noget, der kan gå ud over fødderne i en sådan grad, at det kan hæmme en markant i hverdagen og dermed gøre det svært at være så effektive, som det forventes af en.
Er det noget, du kan nikke genkendende til? Så kan det være, at du kæmper med ligtorn.

Derfor får du ligtorn

Ligtorne er nemlig noget, der kan opstå, når du går i det forkerte fodtøj i alt for lang tid. Det kan være, at du har nogle sko, der er for lille og derfor klemmer, eller det kan være sko, der bare generelt sidder forkert og ikke giver dine fødder den støtte og den komfort, som de har behov for. Sker det vil huden på foden blive hård og tyk, og derved dannes der en hærdning. Denne hærdning bliver efterfølgende belastet, hvis ikke du skifter sko, og derfor danses der små korn, som presses ind i hårdheden i huden som en torn. Og det er netop her, at skaden opstår, og du får det, som der kaldes for ligtorn.

Find midlerne mod ligtorn online hos apopro.dk

Her er der tale om en meget smertefuld tilstand, der kan være yderst hæmmende og begrænsende. Og derfor findes der heldigvis forskellige midler, du kan gøre brug af. Det er for eksempel noget, der gælder fodfile og plastre, der kan lindre smerterne, men der findes også andre midler mod en ligtorn, og dem kan du finde online hos Danmark største apotek, apopro.dk.
Så uanset om du gerne vil lindre eller smertestille, forebygge eller behandle, så findes der metoder.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?