25. maj 2020
vin
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oplevelser må du ikke snyde dig selv for

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oplevelser må du ikke snyde dig selv for
Sponsoreret - 18. juli 2019 kl. 14:06
Af Carsten Høj Petersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Artiklen er udarbejdet i samarbejde med Vinkyperen og Laanlet og kan indeholde betalte links.

Der er bare nogle ting i livet, du ikke må snyde dig selv for. Nogle er større oplevelser og eventyr, mens andre er mere nede på jorden, som man siger, og som kan erfares til hverdag for ganske få midler. Lad os se på, hvad der kan forsøde tilværelsen for dig - uanset om du er bosat i Nordsjælland eller andre steder i landet.

In vino veritas. I vin er der sandhed, lyder ordsproget. Om der er noget om det, er vist op til den enkelte at vurdere, når de gyldne dråber indtages. Vin er noget, man bestemt ikke må snyde sig selv for. Er du mest til rød eller hvid? Skal der være bobler i, eller måske en rosé? Prøv vine fra Vinkyperen.dk, hvor du finder et mangfoldigt udvalg af forskelligartede vine til en bred smag og til særdeles fordelagtige priser.

Bliv opdagelsesrejsende i vinland

For at udforske mest muligt, når vi nu bliver ved vinen, findes der mange spændende, oversøiske vine, der kan imponere. Men du behøver skam slet ikke at booke en tur til Sydafrika eller Chile, men blot nøjes med at købe lidt forskelligt ind, så du har lidt i gemmerne til gæster.

Mangler du inspiration til indkøb af nye vine, så læs mere på Vinkyperen.dk, hvor du finder masser af udsøgte vine fra nær og fjern. Så er der rig mulighed for at finde ud af, om der i sandhed er sandhed i vin. Men drik nu med måde, så du også får noget ud af smagene.

Kommer ikke gratis

Det er klart, at vin ikke kommer gratis. Har du ikke lige finanser til at købe lidt ind til hylderne, kan du på https://www.laanlet.dk/ få et lån til det, du lige står og mangler. Det er nemt og hurtigt, og du kan ganske tid efter få vin på bordet, hvis du mangler nogle flasker til en fest.

Ligesom du skal drikke med måde, bør du også låne penge med måde. Lån til det, du har brug for og kan betale. Aldrig mere. Så kan du gøre det forsvarligt og med god samvittighed. Måske er det ikke vin, der er den første ting på ønskelisten, men snarere en anden større oplevelse. Det er helt og aldeles op til dig, hvad du vil låne penge til. Og det bedste er, at du ikke skal spørge en bankrådgiver om lov.

Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?