30. maj 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oplev Frederiksbergs madscene og meget mere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oplev Frederiksbergs madscene og meget mere
Sponsoreret - 04. november 2019 kl. 11:38
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På det skønne grønne Frederiksberg er der rigtig meget at hente, hvad end du bor i området eller blot er på besøg et par dage. Det er et grønt beboelsesområde, hvor du på en solskinsdag vil se mennesker slappe af i haverne omkring Frederiksberg Slot.

På Gammel Kongevej finder du eksklusive shoppingmuligheder, og når den lille sult har sneget sig ind, er der masser af caféer og gourmetbutikker, der kan stille enhver trang. Frederiksberg er også et dejligt område at besøge om aftenen, hvor du finder en skøn stemning.

Har du muligheden, bør du derfor gøre dig selv en tjeneste og slå et smut forbi dette dejlige område i hovedstaden.

Restauranter på Frederiksberg

Har du planer om at udforske Frederiksbergs madscene, så lad os guide dig til at finde en lækker restaurant på Frederiksberg. Området har nemlig masser at byde på. Hvis du er i humør til thaimad, bør du tage et nærmere kig på Wokshop på Gl. Kongevej. Her finder du en kulinarisk oase og autentisk thaimad for alle.

Er du på udkig efter en udendørsfrokost, så er Frederiks Have et udmærket valg. De har nemlig en skøn gårdhave til deres gæster. Skal du forkæle dig selv og dem, du holder af, med Michelin-mad, så er Formel B på Frederiksberg stedet, du skal tage hen. Søger du en skøn morgenmad, så slå i stedet et smut forbi Granola, og prøv deres legendariske morgenmad.

Der er også et hav af andre spisesteder på Frederiksberg og garanteret også noget for dig.

Danmarks mindste kommune har alt, hvad du behøver

Selvom Frederiksberg boomer med skønne, kulinariske oplevelser, er der også mange andre grunde til at besøge området. Faktisk er Frederiksberg arealmæssigt Danmarks mindste kommune, og den bliver ofte kaldt for en by i byen, blandt andet fordi du kan finde alt, hvad du ønsker.

Hovedvejen igennem Frederiksberg er Gammel Kongevej og blev anlagt i 1600-tallet, og går du en tur ned af vejen her, vil du let kunne mærke den historiske stemning. I dag er vejen fyldt med moderne og eksklusive butikker, som tiltrækker alle aldre.

Trænger du til at finde en lille oase i byen, så er Frederiksberg Have stedet at gå hen om sommeren. I de kolde vintermåneder kan du i stedet besøge skøjtebanen på Frederiksberg Runddel, hvor både venner, familier og par nyder hyggelige stunder på isen.

90 butikker under tag

Når det bliver for koldt til at være ude, så finder du Frederiksberg Centret, hvor 90 butikker er samlet under ét tag lige til at indtage.

Frederiksberg Svømmehal og Spa er bestemt også et besøg værd, og du kan virkelig komme ned i gear og slappe af i det store wellnessområde med kurbad.

For en anderledes og mere kreativ oplevelse er det også være at besøge nogle af de gallerier, som ligger på Frederiksberg.

Hvis du ikke allerede er overbevist om, hvorfor Frederiksberg er et skønt sted at besøge, når du er i København, så bliver det du med garanti, når du er der. Gør derfor dig selv en tjeneste, og besøg dette skønne område, næste gang muligheden dukker op.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?