20. oktober 2019
SN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Øg produktiviteten i din virksomhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Øg produktiviteten i din virksomhed

Produktivitet er et centralt ord i forbindelse med virksomheder. Det er afgørende, at dine medarbejdere leverer og udfører deres arbejde ordentlig, så I kan opnå målene for virksomheden. Derfor er det altid nærliggende at undersøge, hvad du kan gøre for at øge produktiviteten blandt dine medarbejdere.

Hav tillid til dine ansatte

Det er væsentligt, at du har tillid til dine ansatte. Som udgangspunkt bør du tro på deres kunnen og vide, at de vil gøre deres bedste. Samtidig er tillid også betydningsfyldt i relationen blandt leder og ansat. De ansatte skal kunne komme til dig med eventuelle bekymringer, eller have mulighed for at sige fra, hvis de har flere opgaver, end de kan klare. Her er det essentielt, at du ikke dømmer de ansatte, men i stedet tager en samtale med dem, så I kan komme videre bedst muligt. Kommunikation er nemlig altafgørende i en velfungerende virksomhed.

Kommunikation er altafgørende

Med hensyn til kommunikation skal du huske at lytte til de ansatte. Det er kun dem, der ved, hvordan deres arbejde er, og det kan meget vel ske, at de har ideer og forslag til, hvordan I kan optimere forskellige arbejdsopgaver.

Få fat i det rette udstyr

Det er vigtigt at have det rette udstyr i en virksomhed, og især modernisering af maskiner kan være med til at øge produktiviteten. Hvis det er lang tid siden, at virksomheden sidst har investeret i nye maskiner, kan det være, at tiden er inde til at gøre det igen. Hvis du for eksempel har brug for gaffeltrucks i din virksomhed, er det vigtigt, at de gaffeltrucks du investerer i, både er med til at øge produktiviteten, men samtidig skal de også have en høj sikkerhedsstandard. Gaffeltrucks kan også være svære at betjene, så det kan være fordel, at du køber gaffeltrucksne et sted, hvor du er garanteret en god service og vejledning.