15. december 2018
Woman having massage in the spa salon
Foto: massage
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt koncept vinder frem – få massage i hjemmet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt koncept vinder frem – få massage i hjemmet

Det er mere populært end nogensinde før at bestille alt online og få det bragt hjem til sig. I dagens Danmark er det blevet utrolig nemt, og vi behøver faktisk ikke længere at bevæge os ud for særlig meget, andet end når vi vil socialiserer os med venner og familie. Det er nemlig mulig at få dagligvarer til hoveddøren, ligesom det er muligt at shoppe både nyt tøj, men også alt andet, du kan forestille dig til hjemmet.

Og nu er der kommet et nyt koncept til stammen, som går ud på, at du ikke skal forlade dit hjem, hvis du vil forkæles med en god gang massage.
Der findes mange typer for massage, og det er helt op til en selv, om man vil have det bare for at nyde det, eller fordi man måske vil løsne lidt op i muskler, som driller.
Konceptet er allerede stort i Danmark, og bor du i hovedstaden, så klik her for massage på Frederiksberg eller find massage i København her – muligheder er mange.

Danskerne er vilde med sundhed

En sundhedsbølge har ramt Danmark, og vi går mere op i det end nogensinde før. Vi skal altid forbi fitnesscenteret, og det er uanset, om det først bliver sent efter arbejde.
Denne pressede hverdag kan godt føre til nogle grader af stress, hvorfor der i mange tilfælde vil være spændinger i kroppen, ligesom der naturligvis også kan opnås spændinger som følge af en hård træning. Disse spændinger er ikke godt for din krop, da du kan begynde at gå eller bevæge dig unaturligt som konsekvens, hvilket i sidste ende kan være uheldigt for dit helbred og din holdning.

Netop derfor er dette nye koncept med massage i hjemmet blevet et hit, og mange benytter sig af muligheden for sportsmassage, da dette kan være med til at få kroppen klar til hverdagens mange strabadser igen, i og med at spændingerne kan blive fjernet.

Også virksomheder hopper med på bølgen

Det er ikke kun de private, som benytter sig af muligheden for at få massage. Det er nemlig ligeledes noget, der falder i god jord hos mange virksomheder, da de benytter det som medarbejderpleje.

For at holde de ansatte friske alle ugens dage er der flere arbejdspladser, hvor de får en massør til at komme en tur forbi, så de kan fjerne spændingerne fra de ansatte, som naturligt nok kan komme efter en lang dag på kontoret.

Dette medarbejdergode bliver altså brugt på at holde de ansatte friske og klar til arbejdsdagen, hvilket er en gevinst for virksomheden, i og med at glade og sunde ansatte bidrager markant mere til bundlinjen for virksomheden.

Dog er det ikke kun til virksomhedens glæde – nej, massagen bliver ofte brugt som en måde, hvorpå de ansatte kan blive forkælet lidt ekstra, når dagen slutter. Det behøver nemlig ikke at få massage mod spændinger. Det kan også bruges til ren og skær afslapning.

Lyder en virksomhedsordning spændende, kan du se muligheder for firmamassage her, hvor der er mulighed for at tilpasse ordningen på flere måder.