21. februar 2020
forside
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt Svane Apotek i Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt Svane Apotek i Roskilde

Ingen trapper op til apoteket, p-pladser lige udenfor døren, flere varer på hylderne - bedre fysiske rammer for både kunder og medarbejderne. Det er hovedelementerne for det nye Svane Apotek på Skomagergade 19 i Roskilde.

Den 10. december 2018 åbner et helt nyt Svane Apotek i Roskilde https://www.roskildesvaneapotek.dk/ på adressen Skomagergade 19. Helt nyt er det nu ikke, for det er det mere end 100 år gamle Roskilde Svane Apotek, der flytter ca. 80 meter ned ad gågaden – fra Skomagergade 12 til Skomagergade 19.

Vi flytter af flere årsager, siger apoteker Charlotte Andersen. Vores kunder har i lang tid ønsket sig bedre adgangsforhold. Nu bliver den gamle stentrappe i indgangen afløst af automatiske døre, hvor man kan komme direkte ind – ja, man kan køre direkte ind med barnevogn, el-scooter eller rollator.

Apoteket bliver nyindrettet helt fra grunden. Der bliver bedre plads til kunder, og der kommer et bredere vareudvalg, så vi kan betjene kunderne endnu bedre.

Parkeringsforholdene bliver nu rigtig gode. Det nye apotek får to indgange. En fra gågaden og en direkte fra parkeringspladsen på Schmeltz Plads, og med handicapparkering lige underfor døren. Mange kunder har efterlyst dette – og det bliver nu en realitet.

Med det nye apotek får vi også mulighed for i højere grad at efterkomme kundernes ønske om diskretion ved samtale om medicinen. Det er jo ofte helt private forhold, vi taler om ved ekspeditionen, så større afstand mellem skrankerne og mulighed for større afstand til øvrige kunder tror vi vil blive værdsat.

Meget medicin er ganske vanskelig at bruge rigtigt. Derfor laver vi mulighed for samtale med vores farmaceuter og farmakonomer i et samtalerum væk fra skrankerne, hvor man i helt rolige omgivelser kan tale tingene igennem.

Også medarbejderne på det nye Roskilde Svane Apotek vinder ved flytningen. Der er ingen trapper til lager i kælder, der er mulighed for enklere arbejdsgange og færre daglige skridt.

Dagligt sendes mange pakker direkte ud fra Roskilde Svane Apotek til kunder og institutioner. Den service giver vi naturligvis fortsat. Men nu kan vores bude parkere lige udenfor apoteket – det gør det hele lettere, og vi skal ikke genere på gågaden med vores budbiler.

Selvfølgelig er vi kede af at forlade den gamle apoteksbygning Skomagergade 12, siger apoteker Charlotte Andersen, men bygningen er ikke længere tidssvarende for kunder og medarbejdere.
https://sn.dk/Roskilde-Avis-Paperboy/Apoteker-rykker-over-gaden/artikel/777911
Nu får Roskilde Svane Apotek let adgang for alle, p-pladser lige udenfor døren, flere varer på hylderne og bedre diskretion for kunderne og mulighed for samtaler om brugen af din medicin i rolige omgivelser.

Alt i alt bliver der Meget Mere Apotek på det nye Roskilde Svane Apotek, Skomagergade 19, slutter apotekeren.