25. september 2021
iPhone13-pro
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyhed: iPhone 13 serien er lanceret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyhed: iPhone 13 serien er lanceret

Så kom dagen endelig, hvor Tim Cook indtog scenen og præsenterede den længe ventede iPhone 13-serie, som inden længe vil være at finde hos forhandlere over hele verden.

Forventningerne er tårnhøje hvert år, og i år levede Apple i den grad op det deres prestigefulde brand, hvor hele lanceringen blev leveret til topkarakter. Eksekveringen var god, men vigtigst af alt kom der nogle særdeles spændende produkter på banen, som kommer til at løfte hele branchen inden for smartphones.

IPhone 13 modeller med kamera af højeste kvalitet

I en tid hvor content er vigtigere end nogensinde før grundet det store fokus på sociale medier i både erhverv og privaten, rammer Apple spot on med deres fokus på at lave det bedste kamera muligt. Uanset om du vælger iPhone 13, Mini, Pro eller Pro Max, bliver den leveret med den nyeste teknologi og en spændende funktion kaldet cinematic video mode. Det betyder, at brugerne altid får den bedste kvalitet i deres video, da kameraet selv kan afstandsmåle og lave sløringer på objekter, som var det et professionelt videokamera.

Derudover kommer der en opgradering til ultravidvinklerne i flere af modellerne, som gør, at brugerne kan få meget større del af landskab med i deres billeder.

Nyt og langtidsholdbart batteri på iPhone 13

Alle IPhone 13 får nu en A15 Bionic-processor og lagerplads Pro samt Pro Max kan have op til 1TB plads. Disse elementer koblet sammen med et forbedret kamera stiller nogle høje krav til batteriet. Både når det kommer til batteriets holdbarhed og ladetid, så man ikke hele tiden render rundt med en telefon, der har lavt batteri.
Apple er naturligvis kommet med en løsning til dette, og i alle deres nye modeller, kan du se frem til den nyeste teknologi, når det kommer til batteriløsninger. Det betyder, at du hverken skal frygte, den pludselig går død, eller at du skal vente evigheder på en opladning. Det hele har fået en ordentlig opgradering til stor begejstring hos alle Apple-brugerne

IPhone 13 forventes at blive det helt store julegavehit

Hvert år ligger et hav af iPhones placeret under juletræet, og det lader ikke til, at det bliver anderledes i år. Allerede nu er iPhone 13 blevet forudbestilt flittig hos mange danskere og efter den særdeles positive lancering fra Apple, forventer man kun, at der bliver bestilt endnu flere hjem til de danske forbrugere.

iPhone 12-serien solgte i løbet af blot 7 måneder 100 millioner enheder, og med starten på iPhone 13 kan denne rekord måske blive tangeret. Dog er der en ubekendt, som skal regnes med – nemlig en verdensomspændende mikrochip-krise. Det er ikke til at sige, hvordan det påvirker værdikæden hos Apple, men hos en række andre virksomheder, har det vist sig at være en udfordring.

Uanset hvordan det ender, er en ting sikkert. Nemlig at iPhone 13 allerede nu ser ud til at blive en stor succes hos både Apple og forbrugerne.

Stemmer du til kommunalvalget i år?