19. april 2019
game
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye gamerstole på markedet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye gamerstole på markedet

Markedet for gamerstole er kæmpe stort og det vokser kun. I takt med at flere får interessen for E-sport og dette også er blevet til et skolefag, stiger efterspørgslen også for de specielle stole. Men er det overhovedet vigtigt at have en gamerstol? Og hvor dyre er sådan nogle? Læs videre og find ud af, hvordan du vælger den helt rigtige gamerstol til dig!

Hvorfor er det vigtigt med en gamerstol?

Det er utrolig vigtigt at have en god gamerstol, fordi der oftest bruges utrolig mange timer i sådan en stol og derfor skal den have en god kvalitet. Det er nemlig antallet af timer foran computeren som afgør, hvor meget støtte der er nødvendigt, for at man ikke får ondt i ryggen eller halebenet. Begynder man at få disse smerter når man sidder i sin gamerstol, er det vigtigt at overveje at udskifte den, da dette kan give kroniske rygsmerter og eventuelle mén. Derimod skal man overhovedet ikke være bange for at købe en af de lidt billigere stole, hvis den har den nødvendige støtte og komfort, som lige præcis du har behov for. Derudover er det vigtigt at vide, at det altså ikke er prisen som er det der afgøre, om stolen er en kvalitetsstol.

Er det den dyreste, som er den bedste?

Til dette spørgsmål kan der kun svares: nej. Der gælder nemlig det samme indenfor gamerstole, som det gør inden for en masse andre produkter og produktkategorier. Nogle mærker tager en højere pris for det samme produkt, fordi det er et populært og anerkendt mærke og man som kunde på den måde betaler for mærkets værdi. Derfor er det vigtigt at have sin opmærksomhed på komforten og ikke så meget på prisen, da pris og komfort som sagt ikke altid stemmer overens.

Fungerer en gamerstol kun til når man spiller?
Mange kan godt blive i tvivl om, om en gamerstol kun er til når man spiller på sin computer eller anden spillekonsol. Det er den ikke. Den kan bruges som almindelig kontorstol og bare som afslapning stol generelt, det kan den fordi den har så meget komfort, så man kan klare at sidde i den i lang tid. På den måde kan man altså godt skifte sin nuværende kontorstol ud med en gamerstol, uden at tænke for meget over det og med god samvittighed. Den er bedre for din krop at sidde i, så selvom du måske ikke spiller computerspil, kunne et skift til en god gamerstol gøre dit liv mere komfortabelt.

DON ONE

DON ONE er et mærke som laver gamerstole og som helt sikkert er værd at kigge nærmere på, når der skal vælges gamerstol. DON ONE er et af de bedste mærker som er på markedet lige nu og har stole med super god komfort, hvor du altså næsten er sikret en behagelig og god oplevelse uanset hvor mange timer du vil tilbringe i stolen.

DON ONEs priser ligger på et fint prisleje og er ikke for dyrt i forhold til andre mærker og hvor meget komfort som følger med i stolen. Hos Coolshop kan du læse meget mere om denne fantastiske stol.