19. juli 2019
mario-1557240_1920
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny webshop udvider sortiment

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny webshop udvider sortiment

Gaming-kulturen er mere omfattende og mere udbredt end nogensinde før. Den begyndende anerkendelse af e-sport som en decideret sportsgren støber kun i cement, at kulturen er kommet for at blive.
Mens de fleste endnu dyrker gaming på hobby-niveau, er der tale om en hobby, som har evnen til at influere fortsat flere aspekter af gamerens liv, og som har mange dyrkes på et fortsat mere dedikeret plan. Det afspejles i, at der findes webshops, som udelukkende specialiserer sig i gaming-udstyr i forskellige afskygninger. En af disse er den relativt nye Merchshark, der nu udvider sit sortiment.

En større interesse og et større publikum

Merchshark’s behov for at udvide sortimentet bunder i en større interesse i gaming-udstyr end tidligere. Flere og flere efterspørger kvalitetsudstyr, fordi flere og flere dyrker kulturen med større dedikation. Den større interesse er formentlig blandt andet et resultat af flere muligheder, når det kommer til selve gamingen. Hvor gaming førhen i vid udstrækning har været anset som noget, der primært kan og bør dyrkes på teenageværelset, spilles computer-, Playstation-, X-Box- m.v. spil i dag også af voksne såvel som børn i alle aldre. Både spillere og spiludviklere har altså i højere grad end før fået øjnene op for, hvilket potentiale, der er i forskellige former for digitale spil til mennesker i alle aldre.

Computerspil anses tilmed ikke længere blot som en form for simpel, tidsdræbende underholdning, men også som en størrelse, der kan give decideret hjernegymnastik og udfordre de små grå. Der findes også mange spil til mindre børn, som har som centralt formål ikke alene have underholdende egenskaber, men også indebære lærerige elementer, der kan give børn nye, værdifulde egenskaber. Disse faktorer er således med stor sandsynlighed en helt afgørende faktor i forklaringen på, at udbredelsen af gaming-kulturen har taget fart, som den har.

En livsstil

Gaming dyrkes altså i dag på mange forskellige niveauer og af mange forskellige mennesker. Hvor nogle blot sætter sig foran computeren fra tid til anden, er gaming i så høj grad blevet en decideret kultur, at hobbyen for andre tilnærmelsesvis bliver en livsstil i den forstand, at den influerer deres liv ud over den tid, der bruges foran skærmen. Der findes i dag messer over hele verden, og der afholdes store turneringer, hvor gamere fra hele lande eller flere lande imellem mødes for at dyrke deres passion i selskab med hinanden.

De digitale muligheder er i dag så vidtrækkende, at der med visse spil bliver tale om deciderede universer, som spillerne engagerer sig i og lever sig ind i, ligesom de oplever en fællesskabsfølelse med andre gamere, som spiller samme spil som dem selv. På den vis rækker gaming for nogle langt ud over blot at være en hobby, der dyrkes i ny og næ, når de sidder foran skærmen. En webshop som Merchshark er også et udtryk for den voksende kultur, som flere og flere tager fortsat mere alvorligt.

Hvem er Merchshark?

Merchshark er en relativt ny online shop med base i Danmark, som forhandler blandt andet gaming-udstyr og –tilbehør. Er du en af de mange tilhængere af gaming-kulturen, eller betragter du dig selv som gamer, vil hjemmesiden med stor sandsynlighed være lige noget for dig. Du finder alt fra sjove figurer og bamser, der forestiller karaktererne fra dine fortrukne spil til særlige gamer muse med seje designs. Uanset om du er ny i gamingens verden, eller om du har dyrket gaming-kulturen gennem længere tid, vil du kunne finde noget for dig på hjemmesiden.

Merchshark er blot en blandt mange webshops såvel som fysiske butikker, som specialiserer sig i gaming-udstyr og –kultur. Der findes både danske forhandlere som Merchshark og internationale forhandlere af udstyr til gaming.