23. januar 2021
bedworld53
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny seng? Ekspertråd til hvordan du vælger den rette

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny seng? Ekspertråd til hvordan du vælger den rette

Det kan være svært at vælge den rigtige seng, især fordi der i dag findes utroligt mange senge på markedet med madrasser i forskellige størrelser, fasthed og meget mere. Men der er hjælp at hente, for her får du nemlig ekspertråd til, hvordan du vælger din nye seng, så du får den bedst mulige nattesøvn.

Vælg en seng med optimal støtte for dig

Det første, du skal tænke over, når du skal vælge en ny seng, er, hvilken madras du skal have. Det finder du ud af ved at overveje, hvordan du sover om natten. Hvis du sover på ryggen, så er det vigtigt, at du finder en madras, der følger din krop. Din rygsøjle må altså ikke være løftet fra madrassen, og madrassen skal støtte din krop hele vejen igennem natten. Sover du på siden, skal madrassen give optimal støtte for skuldre og hofte på en måde, så din rygsøjle ligger lige og hverken buer op eller ned. Det kan også være, at du sover på maven, og hvis det er tilfældet, så skal du finde en madras, der er så fast, at din rygsøjle ikke kommer til at bøje unaturligt, da du ellers kan få problemer med ryggen. Finder du din nye seng hos bedworld, kan du finde et bredt udvalg af madrasser og senge til alle behov, og du kan derfor være sikker på at finde præcis det, du har brug for.

Tænk over dine behov

Når du skal finde en ny seng, er det også vigtigt, at du finder en seng, der passer til dine behov. Hvis du for eksempel sover med en partner, er det en god idé at tænke over, om du bliver generet af, at han/hun vender sig om natten eller omvendt. Hvis dette er tilfældet, kan du vælge en seng, hvor du og din partner sover på hver sin madras, så fjedrene ikke bevæger sig hos dig eller din partner, hvis en af jer vender sig. På den måde kan I sikre jer den bedst mulige nattesøvn for begge parter.

Har du svært ved at finde en god position at sove i, så kan det være, at du skal vælge en elevationsseng, der kan indstilles til lige den stilling, der passer bedst for dig. På bedworld.dk kan du finde et bredt udvalg af elevationssenge i alle størrelser, så der er helt sikkert også en, der passer til dig.

Find en seng i høj kvalitet

Sengen er ikke der, hvor du skal gå på kompromis med kvaliteten. En seng skal gerne give dig de bedste forudsætninger for at vågne frisk og veludhvilet op, og derfor skal du vælge en seng, der er af god kvalitet. Hos bedworld finder du senge i topkvalitet, der både er designet og produceret i Danmark, og du får dem oven i købet til lavpris. Du får også lov at afprøve din nye seng i 101 nætter, og når du har valgt seng, får du også 15 års garanti.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?