7. juli 2020
maja%20peger
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny lokal ejer af Borup Fysioterapi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny lokal ejer af Borup Fysioterapi

I starten af 2019 overtog Maja Weidner Borup Fysioterapi. Maja er autoriseret fysioterapeut med stor erfaring inden for ryg-området, samt arbejdet professionelt som massør igennem 13 år.

Klinikken ligger i det gamle Apoteker hus, Hovedgaden 16 overfor stationen. To erfarne og dygtige fysioterapeuter er blevet ansat med erfaring fra idrætsverdenen, så klinikken er rustet til at imødekomme Borups behov for fysioterapi.

”Jeg er meget glad for at have fået mulighed for at videreføre og udvikle klinikken, så vi kan tilbyde nyeste viden og behandling til vores klienter i Borup og omegn. Vi er særligt dygtige indenfor ryg, skulder, hofte og uddanner os løbende afhængig af nye behov hos vores klienter.”

Vi tilbyder sportsfysioterapi

”Da jeg sammensatte det nye team havde jeg fokus på at finde terapeuter, der udover at være dygtige inden for almen fysioterapi, også havde specialiseringer inden for sportsfysioterapi, for at kunne varetage idrætsrelaterede problematikker ”

Hurtig adgang til fysioterapi

For at imødekomme den stigende efterspørgsel, tilbyder Borup Fysioterapi hurtig adgang til fysioterapi. Det betyder, at har du et akut behov for fysioterapi, kan du få adgang samme dag eller dagen efter, uden lægehenvisning.

Ved fysioterapi uden lægehenvisning kan du stadig få tilskud fra sygeforsikringen Danmark og fra flere private sundhedsforsikringer.
”På mange klinikker landet over er der flere ugers ventetid, vi har afsat tid til akut trængende klienter. På den måde kan vi komme i gang med behandlingerne med det samme, hvilket har meget at sige når det gælder smertereduktion og hvor længe man er sygemeldt fra arbejde.

Det er nemt at få fysioterapi

”Klinikken har fået ny hjemmeside og online booking, så det er endnu nemmere at booke din tid. Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge forbi, ringe eller skrive til os”
Typisk har vores klienter en lægehenvisning der dækker ca. 40% af udgiften til fysioterapi. Mange klienter benytter sig af den sygeforsikring der er tegnet via deres job, hvor man typisk kan få dækket 5-10 besøg hos fysioterapeuten. Hos flere sygeforsikringer behøver man ikke engang at skulle have henvisning fra lægen først, man tager blot direkte kontakt til forsikringen og får et ”klippekort”– så det er ganske nemt.

Specialiseret holdtræning

På Borup Fysioterapi har du mange muligheder for holdtræning. Holdundervisning sammensættes ud fra klienters behov og udfordringer. På www.borupfys.dk kan man se hvad vi aktuelt har på programmet. Vi tilbyder blandt andet specialiserede GLA:D ryg, knæ- og hofte hold, HIIT træning, neurologiske hold (eks. parkinson, sklerose, apopleksi), babyhold og varmtvandsbassin mv. – så kontakt os endelig for at høre nærmere.

Kontakt

Du kan kontakte os via telefon 57522323, mail klinik@borupfys.dk – eller book en tid via vores online booking system på www.borupfys.dk.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?