20. oktober 2021
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næste destination er Thailand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næste destination er Thailand

Thailand er et utroligt populær rejsemål blandt danskerne – og dette er også med god grund. Landet har de mest fantastiske sandstrande, luksuriøse hoteller, solrige klima og ikke mindst deres utrolig smagfulde køkken.

Når man rejser til Thailand så kan det anbefales at tage rundt og besøge nogle forskellige dele af landet. Det centrale Thailand med Bangkok som hovedstaden byder på storbyliv samt det sydlige Phuket og Krabi som byder på den ene lækre strand efter den anden. Der er altså rig mulighed for at opleve både storbylivet med en masse seværdigheder og ikke mindst charterlivet, som byder på lækre strande og farverige drinks.

Tag på øhop

Thailand har ufattelig mange skønne øer, som man kan besøge.
· Koh Tao – den oplagte ø til dykning og snorkling. Hvis du ikke allerede har et dykkercertifikat, så kan det stærkt anbefales. Dette kan du gøre på øen i løbet af blot få dage. Den typiske varighed er 3-4 dage, hvor du lærer at dykke ned og udforske de vidunderlig smukke fisk. Derudover har øen ikke de store seværdigheder, så du kan med god samvittighed dase på stranden i stribevis. En absolut storslået natur med store klipper og en frodig jungle, som du kan tage på eventyr i.

· Koh Chang – en lidt mere turistet ø, som både byder på store strandfester men også strækninger, hvor du kan finde ro og fred til at udforske naturen. Det er Thailands næststørste ø, som ligger vest for Cambodias kyst. Her er der ligeledes mulighed for snorkel- og dykkerture ned til koralrev og skibsvrag.

· Koh Samet – tæt beliggende ved Bangkok. Det oplagte valg hvis du er rejst til Bangkok, og ikke orker alt for lange indlandsrejser. Fra Bangkok skal du køre til havnebyen Ban Phe, som ligger omtrent to timers kørsel fra Bangkok. Herefter skal du med båd ud mod øen. Det er en ø med afslappet atmosfære, som ligeledes byder på ufattelig lækre sandstrande. Det kan anbefales at leje en scooter, så du billigt og fleksibelt kan komme rundt på øen.

Udover disse tre overnævnte, så findes der også en lang række af andre øer, som i den grad er et besøg værd. Det kan anbefales at minimum sætte 14 dage af til at besøge det asiatiske land, som man nærmest aldrig bliver færdig med at udforske. Tag gerne nogle flere overnatninger på hvert enkel ø, så du har god tid til at opleve alle dens facetter.

Udover disse tre overnævnte, så findes der også en lang række af andre øer, som i den grad er et besøg værd. Det kan anbefales at minimum sætte 14 dage af til at besøge det asiatiske land, som man nærmest aldrig bliver færdig med at udforske.

Rejser du til udlandet i år?