26. maj 2020
ViSamlerHelsingør_Foto_Thinkalike_WEB__15
gallery icon

Se billedserie

Foto: Sandra Odgaard, Thinkalike
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mød borgmesteren og styrk dit netværk i hele Helsingør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mød borgmesteren og styrk dit netværk i hele Helsingør

Tirsdag den 18. juni mødes omkring 100 erhvervsledere og beslutningstagere til netværksmøde om fremtidens erhvervspolitik. Borgmester i Helsingør Kommune, Benedikte Kiær, fortæller om den kommende vision for hele Helsingør og stiller efterfølgende op til sparring om dagens tema. Gæster kan tilmelde sig mødet, som foregår på industrivirksomheden Trelleborg SS kl. 7-10 med mulighed for efterfølgende rundvisning.

  • De fleste møder afholder vi på konferencestederne i hele Helsingør, forklarer netværkets stifter, Tino Jønsson. Men når agendaen handler om netop erhvervspolitikken, er det bare fedt at en af byens virksomheder lægger hus til.

Erhvervsledernetværket hedder Vi samler hele Helsingør og har eksisteret i fem år. Medlemmerne mødes seks gange om året. Altid om morgenen i tidsrummet 7-10 og behandler lokalt vinklede temaer, som har betydning for erhvervslivet i hele Helsingør.

  • Vores møder handler ikke om at generere leads eller business date hinanden. Men vi er optaget af, at medlemmerne får mulighed for at danne relationer og i fællesskab sætte dagsordener for hele Helsingør, siger Tino Jønsson om formålet med netværket. Vi tror på, at betingelserne for vækst skal skabes i fællesskab. Konkurrencen mellem de enkelte virksomheder, lægger vi til side ved møderne.

Men det er ikke kun private erhvervsledere, du som gæst ved mødet den 18. juni kan møde. Beslutningstagerne i den offentlige sektor er også repræsenteret blandt de 115+ medlemmer, som i øvrigt er bredt fordelt på forskellige brancher.

  • Det uformelle møderum, hvor vi taler med skuldrene nede og i øjenhøjde med hinanden, er det særlige ved netværket, uddyber Tino Jønsson. Vores medlemmer sørger på møderne for selv at skabe de forbindelser mellem brancher og sektorer, som er nødvendige for udviklingen i hele Helsingør.

Du kan læse mere om netværkets aktiviteter og tilmelde dig som gæst på www.visamler.dk.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?