1. december 2020
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mangler du inspiration til en gave til en baby? Læs med her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mangler du inspiration til en gave til en baby? Læs med her

Du er blevet inviteret på besøg hos din veninde, søster eller en nær dig, der lige er blevet forældre. Du skal møde deres lille guldkorn, og du glæder dig selvfølgelig. Men du ønsker at have en gave med, der kan betyde noget for dem alle. Noget de har brug for, og noget som der vil glæde dem. Men det er svært at finde ud af, hvad det præcis kan være, og måske mangler du lidt inspiration til, hvad der findes derude. Kig med her, og vi giver dig nogle sjove idéer!

Noget personligt

Noget personligt rammer altid på en helt anden måde. Det behøver ikke at være et kæmpe projekt som du begiver dig ud i, men der findes mange ting på internettet, som du kan købe, der vil føles speciel. Det kan du blandt andet på www.navnesutten.dk/. Navnet på hjemmesiden siger sig selv, men det er et sted, hvor du kan købe en sut med navnet på. De findes i mange forskellige farver, og sutter er i hvert fald noget, som de kommer til at bruge. Det er også lidt sødt at se en baby med en sut med sit eget navn på.

Legetøj eller tøj


I den alder vokser de konstant, så der er konstant brug for nyt tøj. Det kan være, at du har lyst til at købe dem lidt tøj med forskelige mønstre og farver. Der er altid brug for noget nyt. Men det kan også være, at du hellere vil købe dem noget, der kan bruges i lidt længere tid. Det kan legetøj. Legetøj er der, ligesom tøj, altid brug for, og det er altid noget, som den lille baby også bliver glad for. Du kan bestille en masse legetøj over internettet, eller du kan tage ud i en butik, så du kan se det.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?