6. maj 2021
maxim-zhgulev-5tmItJfHkIc-unsplash
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mangler du et skab med lås?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mangler du et skab med lås?

Det er vigtigt med god orden og struktur på kontoret. Derfor kan man til fordel installere et skab med lås på arbejdspladsen. Heri kan alle de vigtige papirer og dokumenter let opbevares. På den måde bliver kontoret bedre organiseret. Samtidig slipper man for en masse rod på skrivebordet. Desuden er det nemmere at finde bestemte dokumenter, som man skal bruge.
 
Et skab med lås på kontoret eller anden arbejdsplads er essentielt for at sørge for den bedste sikkerhed for alle på stedet. Her kan man nemt pakke sine vigtige papirer og dokumenter væk, så de stadigvæk ligger samlet et sted. Desuden er det oplagt til at opbevare medarbejdernes personlige ejendele.

Opbevaringsskabe

Hos AJProdukter finder man et stort udvalg af diverse skabe. Det er ikke kun på kontoret, at man kan have behov for et opbevaringsskab. Skabene er hos AJProdukter fremstillet af stærkt stål som også gør sig egnede til værksteder og større lagerhaller. De kan derfor godt holde til forskellige værktøjer og andet udstyr.

Skabene kan let tilpasses ethvert behov. De kommer i mange forskellige former og størrelser. For det meste kommer de i firkantet form og kan derfor passe ind i alle slags hjørner. Desuden kan man tilkøbe ekstra hylder. Derved kan man helt selv designe indholdet i skabene, så de bliver egnet til alle former for brug og indhold.

Særlige materialer

AJProdukters højkapacitets opbevaringsskabe passer til de fleste slags formål. Skabene kommer med en antibakteriel belægning. Dette gør dem godt egnede til medicinske og uddannelsesmæssige formål. Til disse skabe følger der også bakker med. De kan hver især rumme 5 kg. Bakkerne er også resistente overfor kemikalier og ild. Dette passer perfekt i fysiklokalet.

Til de mange skabe med tilhørende låse, kan man til fordel anskaffe sig et nøgleopbevaringsskab. Nøgler har det med at forsvinde, hvis man ikke holder dem på en bestemt plads. Ved hjælp af et nøgleopbevaringsskab man sikker på, at man altid kan finde dem igen. Desuden bør man vælge de brandsikre skabe for at sikre en tryg opbevaring på arbejdspladsen.

Tilpasset dine behov

Behovene kan variere meget alt efter hvilken slags arbejdsplads, man har. Derfor har AJProdukter gjort det så let som overhovedet muligt at tilpasse skabene lige efter den enkeltes behov. Dette gælder ikke kun det praktiske element, så som materialer og belægning. Der findes også mange forskellige slags design.

De mange muligheder gør det let at finde lige det skab, man ønsker sig. Der findes forskellige slags hylder, låger og opbevaringsmuligheder med lås. Et skab med lås sikrer tryghed omkring ejendele, vigtige papirer og dokumenter. Samtidig er skabene med til at sikre et godt struktureret arbejdsmiljø, hvor man let får adgang til det, man skal bruge.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?