22. juni 2021
erol-ahmed-yP_8zvXWd_c-unsplash
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mangler dit hjem hygge? Læs med her og få vores tips og tricks til at skabe god stemning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mangler dit hjem hygge? Læs med her og få vores tips og tricks til at skabe god stemning

Dette indhold er sponsoreret

Vi kan ikke alle sammen være boligeksperter eller indretningsstylister og dette er såmænd nok meget godt for samfundet og verden generelt. Vi mennesker har hver især vores styrker og interesser, hvilket betyder at vi lægger kræfter i andre ting som vores job, hobby eller noget helt tredje. Dette behøver dog ikke være at en undskyldning for at slække på udseendet og stemning i dit hjem. Hvis du læser med videre i artiklen her vil du nemlig få råd og vejledning til at skabe mere hygge og stemning i din bolig, så du kan føle dig bedre tilpas derhjemme og lade op til at gøre alt det andet, som du er god til.

Et hyggeligt hjørne

For at skabe en hyggelig stemning i din bolig behøver du langtfra at lave en komplet makeover. I stedet kan du gå “pletvis” til værks og skabe små og udvalgte hyggehjørner. Du kunne eksempelvis implementere en trallebænk i et hjørne af stuen, køkkenet eller også i en af dine gangarealer. Bænken er lavet af genanvendte traller, så looket er langtfra poleret og spritnyt, men derimod får du noget patina. Trallebænken kan fungere udelukkende som udsmykning, hvor du kan stille nips og blomster på din, men den kan også være funktionel og så kan du drapere et skind eller smukt tæppe over den for komfort.

Belysning og skær

Et andet lille, men samtidigt meget virkningsfuldt tiltag du kan lave, er at arbejde med belysningen i dit hjem. Mange af os har formentlig haft brug for og behov for at belyse rum og områder af vores hjem, hvilket nok har gjort at valgene er blevet truffet på et praktisk grundlag. Dog kan man efterhånden få masser af praktisk belysning, som stadig er stemningsskabende såvel som dekorativ. I stedet for meget hvide eller blålige lys og pærer, kan du erstatte med et gyldent og beroligende lys a la en glødepære, som dog nutildags fås meget bedre og energivenlige.

Pynt, nips og personligt præg

En anden måde, man kan skabe hygge på, er ved at personliggøre sit hjem. På grund af masseproduktion er det efterhånden svært at finde “personlige” møbler i form af eksempelvis sofa, spisebord eller vitrineskabe, men heldigvis kan man igen med små tiltag som pynt og nips skabe en dejlig stemning i hjemmet. Hvis du har nogle ting som for eksempel keramik, smukke skulpturer eller alverdens andre interesser, så husk endeligt at sætte dem frem til skue, så din bolig bliver vakt til live og viser et stykke af dig.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?