21. januar 2021
thumb_IMG_8823_1024
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokalt firma guider dig til de nyeste håndværker-trends

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalt firma guider dig til de nyeste håndværker-trends

Som håndværker skal du hele tiden være opdateret på at have det ultimative udstyr - også når det gælder tøj. Her er et par spritnye tips

“Er det ikke helt vildt, hvor let den er?

” Bjarne Bech rækker den nye Airtox sikkerhedssko frem, og jo, den er voldsomt let. 285 gram for at være præcis - mindre end en normal kondisko. Og så kan du træde på søm eller tabe en mursten over din fod, uden at du mærker noget.

“Det er ret imponerende. Især hvis man sammenligninger med den gammeldags sikkerhedssko, der var pænt tung at bære rundt på og med en helt stiv sål. Den var ikke særlig praktisk,” griner Bjarne Bech fra Pro-Arbejdstøj.

Fokus på lokale firmaer


Pro-Arbejdstøj er lige åbnet som forhandler af arbejdstøj i Køge. Her henvender de sig til de mindre håndværkerfirmaer med højst 20-30 ansatte, fortæller Bjarne.

“Jeg har selv arbejdet i håndværkerfaget i 20 år som maler og tømrer, så jeg har en indsigt i, hvad man har behov for i hverdagen. Så nu har vi åbnet dette showroom for at få kontakt til de lokale håndværkere, som altid kan komme forbi til en kop kaffe. Vi har stort fokus på at sætte tid af til alle, og så vil vi meget gerne holde det lokalt.

” Det er tanken om det lokale islæt, der er hjertet bag forretningen. Især når man for tiden oplever, at mastodonterne rykker ind for at overtage markedet. “Vi bestræber os på at give den service og know-how, som du ikke får i de store varehuse. Og så satser vi på, at folk har det på samme måde og vil støtte op omkring os,” siger Bjarne.

De nyeste trends


Den lille forretning har allerede landet store leverandører såsom, Helly Hansen, Engel, Mascot, Snickers, ID Identity og en masse andre. Og så forhandler de naturligvis også letvægter-arbejdsskoen fra Airtox på 285 gram.

Bjarne Bech viser rundt i deres showroom, hvor du kan komme forbi til en hygge-kaffe og en sludder, mens du får et overblik over de nyeste trends indenfor arbejdstøj. For det udvikler sig konstant i takt med, at nye teknologier bliver opfundet til at optimere tøjets funktioner.

Han hiver et par arbejdsbukser fra Snickers ned fra hylden for at demonstrere, hvordan man har designet arbejdsbukser med 4-vejs-stretch. Han viser, hvordan bukserne altså er elastiske i alle retninger og trækker sig tilbage igen, hvor det tidligere kun har været todimensionelt.

Lugtfri t-shirt


Håndværkere er blevet kræsne i deres valg af arbejdstøj - det skal konstant være cutting edge. Og i dag stiller de sig ikke tilfredse med noget, der ikke sidder lige i skabet.

Snickers kommer fx i det nye år på markedet med en t-shirt, som gør, at du aldrig kommer til at lugte af sved.

“Det er nok sådan en t-shirt, som håndværkerens hustru sommetider ville være glad for,” smiler Bjarne.

Kontakt info:
Pro-Arbejdstøj åbnede i marts 2020 med fokus på at få et personligt forhold til de lokale håndværksfirmaer. I showroomet kan man altid komme ned og få en kop kaffe og en snak.

Du kan læse og finde ud af mere om Pro-Arbejdstøj her: https://pro-arbejdstoj.dk/ eller du kan give et kald på telefon: 40 83 46 00
Intelligent isolation i tøjet


Helly Hansen anvender en teknologi, der hedder Prima Loft som isolation i deres arbejdstøj, så din krop holder sig på en jævn kropstemperatur. Hvis du fryser, varmer den op, og hvis du har det varmt, så køler tøjet dig ned.

“Det er fedt, at der konstant sker så meget, og der hele tiden kommer nye tendenser. Men det er selvfølgelig lidt ærgerligt for sådan nogle som os, der forhandler tøjet. For nu bliver det designet i så stærk kvalitet, at kunden ikke lige kommer igen foreløbigt - det holder bare i længere tid,” griner han.Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?