6. maj 2021
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lider du også af tandlægeskræk?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lider du også af tandlægeskræk?

Rigtig mange mennesker lider af tandlægeskræk. Det kan være et stort problem, fordi det ofte leder til færre tandlægebesøg. Det er vigtigt at tage til tandlægen, hvis du ikke vil risikere større problemer med tænderne og alt for dyre tandlægeregningerne.

Derfor er tandlægeskræk ikke noget, du bør ignorere, hvis du oplever, det er et stort problem, når du skal afsted til tandlægen. Er du derfor bange for at tage til tandlægen, bør du kigge ind i problemet og overveje, hvordan du kan afhjælpe problemet.

En god start, hvis du vil overkomme tandlægeskræk, er faktisk at gå direkte til kilden. Tandlæger er mere end vant til, at mange patienter oplever frygten, og derfor er de ofte også klædt på til at håndtere opgaven. Der er endda nogle tandlæger, som specialiserer sig i håndteringen af frygtsomme patienter og har specifikke kurser og hjælpemidler, som kan få dig over din frygt.

Du kan blandt andet finde en tandlæge på Østerbro i København, Tandcity, som gør en del ud af at hjælpe på netop den front. Har du derfor en tandlæge, som ikke er god til at hjælpe dig over disse problemer, kan det være en god idé at søge andetsteds hen.

Sådan kommer du af med din skræk for tandlæger

Har du prøvet at snakke med din tandlæge om din frygt uden hjælp, er det første du bør gøre at kontakte en anden tandlæge. Her kan du blandt andet finde tandlæger med gode anmeldelser eller, som reklamerer med hjælp til tandlægeskræk på deres hjemmeside. Det kan også være, du kender nogle, som kan anbefale en god tandlæge.

Der findes også andre løsninger i form af kurser, hypnose og lignende, som for nogle kan være en hjælp. Det er op til dig at prøve lidt af, så du kan finde den løsning, som bedst hjælper dig.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?