19. oktober 2019
sommer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lej sommerhus på Bornholm og hold ferie med frihed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lej sommerhus på Bornholm og hold ferie med frihed

Sommerferie i Danmark er ikke slet ikke så ringe endda, hvis vejrguderne er med os. Om end vi sjældent kan undgå en fuldstændig regnfri sommer, så er der et helt særligt sted i Danmark, som har lidt ekstra varme og solskin. Vi taler naturligvis om skønne Bornholm, som ikke kun er et yndet rejsemål for udenlandske turister men også danskere.

De fleste har sikkert besøgt solskinsøen, mens de gik i folkeskolen, men som barn værdsætter man højst sandsynligt ikke alle de dejlige muligheder og oplevelser, som Bornholm byder på. Derfor bør enhver dansker mindst én gang i livet besøge Bornholm som voksen, så man rigtig kan suge øens fantastiske vejr, natur og historie til sig.

Hold ferie lige ved strandkanten

Vil du holde ferie på Bornholm, kan du gøre det på flere måder. Du kan altid booke et ophold på et hotel, men ulempen ved denne løsning er, at hotellerne ofte ligger i byerne, hvor mange af dine landsmænd samt udenlandske turister også er søgt hen.

Derudover må man også tage højde for, at hotelpriserne stiger væsentligt i højsæsonen. Du risikerer derfor at betale ågerpriser uden at få synderligt meget for pengene. Men det er ikke kun hotellet, som er fyldt med mennesker, udenfor vil det også vrimle med mennesker, fordi byen er en base for mange turister.

Når du bor på hotel, risikerer du også at skulle bo på samme etage med andre hotelgæster, som ikke viser samme hensyn, som du selv viser. Og det er træls at få sin ferie ødelagt af fremmede, man aldrig kommer til at møde igen efter ferien.

Der er dog en anden mulighed, som du kan benytte dig af, som er billigere, og som ikke sætter en dæmper på feriestemningen. For i stedet for at leje et hotelværelse kan du i stedet leje et sommerhus på Bornholm.
Der er ingen tvivl om, at det at leje sommerhus er billigere end at bo på hotel. Men udover at du sparer penge, så får du også mere for pengene ved at leje et sommerhus på Bornholm. For i modsætning til når du booker et hotelværelse, så får du med sommerhusudlejning en hel bolig til fri afbenyttelse.

Derudover har du den ekstra bonus, at du ikke fastlåst til bestemte byer, hvis du faktisk hellere bare vil bo lige ved vandet i et mindre befolket område.

Find lige det sommerhus, der passer til dit behov

Der er mange, der tilbyder udlejning af sommerhuse på Bornholm, og rigtig mange af dem tilbyder også udlejning af sommerhuse ved kystområderne. Dermed kan du holde ferie få meter fra det varme og dejlige vand, som Bornholm er så kendt for.

Når du lejer sommerhus, har du mere kontrol over din ferie, og er I flere, der gerne vil holde ferie sammen, så er det også oplagt at leje sig ind i et sommerhus og ikke et hotel. Det bliver nemlig hurtigt dyrt, hvis I alle sammen skal indlogere jer på et hotel i forskellige værelser. I et sommerhus er I stadig sammen, og hvis nogen får lyst til at trække sig tilbage, så kan man bare gå ind på sit værelse.

Vil du ud på sightseeing, kan du låne en bil og køre ud til de forskellige attraktioner og seværdigheder. En bil er for eksempel også handy, hvis du en aften ikke gider at lave mad. Så kan du køre hen til den lokale fiskerestaurant og nyde en bornholmsk røget ål.
Ved at leje et sommerhus får du mere hygge for pengene, og du kan holde din ferie lige, som du har lyst til. Det er lidt ligesom at være herre i eget midlertidigt hus – bare mens du er på ferie.