23. september 2021
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Leder du efter en perfekt gave til teenageren?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Leder du efter en perfekt gave til teenageren?

For nogle, er det at købe en gave, en fantastisk mulighed, som de glæder sig meget til at tage ud og udvælge.

De bruger måske endda meget tid, og de glæder sig til at være kreative omkring det. For andre, er det en opgave, der bare er ekstremt svær medmindre, at de har en tydelig og klar ønskeliste, som de kan tage udgangspunkt i.

Du er måske mere den type. Du holder naturligvis af at give en gave og se den anden blive glad for den, men det der med faktisk at vælge en gave ud. Det er en del sværere for dig, og den proces holder du ikke så meget af.

Men vi giver dig i denne artikel lidt inspiration til, hvad en gave til en teenager kunne være, og det kan jo være, at det hjælper dig videre i din gave proces.

Et par seje sneakers

Alle unge mennesker er forskellige som dag og nat, så det er svært at komme med nogle universelle idéer, der bare virker for alle, fordi sådan er det naturligvis ikke.

Men et par gode sneakers plejer aldrig at ramme helt ved siden af, og det er en god gave, fordi sådanne ting plejer ofte være dyre, og som teenager er det ikke, fordi de bare lige selv har så mange penge at bruge på et par sko. Streetwearevolution har masser af forskellige fede sneakers, hvor du helt sikkert nok også vil kunne finde noget til teenageren.

En fed oplevelse


Din relation til teenageren er også ret væsentlig i forhold til, hvad du kan give som gave, men hvis du er tæt med teenageren f.eks., kan det være din niece, så kan det være hyggeligt at give en oplevelse som gave.

Det kan være, at I to skal ud at spise sammen og så måske shoppe lidt. Eller I skal tage en tur til København eller Aarhus og få en god oplevelse sammen. Denne mulighed passer naturligvis kun, hvis i har en tæt relation.

Penge-gave


En penge er meget upersonlig, men alligevel kan den noget. Den er oplagt, hvis du virkelig ikke har en idé til, hvad du kan give til teenageren. Her kan det altså være en god idé at give gavekort eller en anden form for sjov pengegave, fordi det så er bedre, at han eller hun bruger pengene på noget, som de vil have.

Synes du, at kommunen er der for dig?