25. september 2021
markus-winkler-qdrWX3HLTPk-unsplash
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Landsholdseuforien er den største i mange år: Danskerne er vilde med det danske herrelandshold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landsholdseuforien er den største i mange år: Danskerne er vilde med det danske herrelandshold

Yngre generationer har i mange år kunnet høre ældre generationer snakke om, at landsholdet i gamle dage var helt fantastisk, og ældre generationer har haft en hel anden entusiasme omkring landsholdet, end yngre generationer har haft i mange år.
Generelt har danskernes opbakning til det danske herrelandshold i fodbold i mange år været kritiseret, og euforien omkring det danske landshold har i en del år kunnet ligge på et meget lille sted i mange hjem. Inden for de seneste par år er dette dog vendt, og opbakningen til herrelandsholdet er større, end den har været i mange år. Vi ser nærmere på, hvad årsagerne kan være.

Landsholdet har fået personlighed

EM-slutrunden EURO2020 udspiller sig i disse uger, og det har fået danskerne til at finde de rød/hvide-trøjer, klaphatten og det høje humør frem. I disse dage skåler danskerne i kolde drikkevarer, synger med på fællessange og oddser på danske sejre hos bettingfirmaer. Læs mere om Betfair og deltag i EM-euforien.

Det er dog længe siden, at den danske fodboldeufori har været så stor, som den er nu, når det kommer til landsholdet. Danskerne er vilde med herrelandsholdet i disse år, og det skyldes ikke mindst, at mange oplever, at de er begyndt at få mere ud af landsholdet.

I mange år har herrelandsholdet været beskyldt for at være kedeligt, mangle personlighed, spille et konservativt og gammeldags spil og generelt at mangle underholdningsværdi. Det har dog ændret sig inden for de seneste år, og særligt under Kasper Hjulmands trænerstab.

Mange danskere har fået oplevelsen af, at spillerne viser mere personlighed, og at man får et indtryk af, at de vil landsholdet samt et større indtryk af, hvem de er.

Danskerne kan mærke landsholdet på en anden måde, end de har kunnet i mange år, og det har vækket begejstringen i mange, og kærligheden til landsholdet er på mange måder genopfundet. Det har været Kasper Hjulmands helt klare agenda, at man som dansker skulle få et klart billede af, hvem spillerne er - og det har været en smart strategi. Meget tyder nemlig på, at jo mere personlighed spillerne viser, jo mere elsker danskerne dem.

Resultaterne skaber opmærksomhed


Euforien skyldes selvfølgelig ikke mindst, at det danske landshold har en spændende og dygtig trup i disse år. Landsholdet leverer på andet end blot personlighed. Resultaterne er også bedre, end de har været i mange år, og Danmark har i de seneste år kvalificeret sig til slutrunder, herunder blandt andet det aktuelle EURO2020. I en årrække var det ikke givet, at landsholdet kvalificerede sig til en slutrunde, men den forventning har mange nu.
'
Den nyvundne begejstring for landsholdet er et klassisk eksempel på, at man har lyst til at give, når man får noget igen. Det danske landshold giver i disse år både, når det kommer til personlighed og resultater, og derfor giver danskerne også en helt masse tilbage til det landshold, vi alle elsker at bakke op om.

Stemmer du til kommunalvalget i år?