4. juli 2020
Læderstropper-4
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Læderstropper pifter boligen op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læderstropper pifter boligen op

En gennemgående boligtrend indenfor den skandinaviske boligindretning er læder i alle afskygninger: Som lædergreb i køkkenet, som eksklusive hynder til spisebordsstolene eller som læderstropper til hylder, garderobestænger eller sengegavle. Læder er et lækkert og langtidsholdbart produkt, der blot bliver smukkere med tiden, efterhånden som det patineres.
Læder passer ind i den lette, minimalistiske boligindretning, idet det emmer af god kvalitet og et lækkert materiale. Alt efter valg af farve og udtryk kan du fx skabe en varm og hyggelig stemning med cognac-farvet læder eller stile efter det rå og tidløse udtryk med det helt sorte- eller mørkebrune læder. Hos byravn, der udbyder lækre kvalitetsprodukter i læder, er det muligt at tilvælge skruer til montering af læderstropperne. Skruerne kommer for alvor til sin ret, når læderstropperne monteres og falder godt ind i den allerede eksisterende indretning.

Læderstropper kan puste nyt liv i indretningen og være med til at skabe sammenhængskraft i boligens rum. Det kan opnås ved at kombinere et sæt læderstropper til en garderobestang i entreen med en væghylde monteret med læderstropper i stuen. Skal den røde tråd fuldendes, kan køkkengreb fra byRavn pryde låger og skabe i køkkenet. Læder i alle afskygninger er således en let og billig genvej til at pifte boligen op, samtidigt med at du implementerer en aktuel boligtrend i den eksisterende indretning.

Eksklusive og tidløse læderstropper

En oplagt mulighed for at inkludere læder i indretningen er ved at inddrage læderet som en funktionel del af møbleringen. Et godt eksempel på dette er de fineste hylder med læderstropper fra byRavn. Hylder med læderstropper har forskellige anvendelsesmuligheder og er af samme grund ideelle til den lille studiebolig med trange kvadratmeter, som en væghylde til de betydningsfulde pyntegenstande i stuen, eller som en hylde til det praktiske grej i køkkenet. Fordelen ved hylder med læderstropper er, at du kan gå på jagt efter en hylde, der passer til de træmøbler, der allerede findes i hjemmet; det kan fx være en egetræshylde eller en sort hylde. Hylderne tager ikke gulvplads, og kræver minimal rengøring, hvilket er en fordel i de travle hverdage.

Udover de stilfulde læderstropper til hylder kan stropper fra byRavn også anvendes til ophæng af sengegavlspuder, som magasinholder til dine yndlingsnyheder eller bruges til at skabe et minimalistisk og “let” udtryk som funktionelle læderstropper til en garderobestang. Der er således mange muligheder, hvis du søger at pifte boligen op med det eksklusive og bæredygtige læder fra byRavn, hvad end moderniseringen skal bestå af læderstropper, sengegavlsstropper eller greb til dine skabe.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?