25. juni 2021
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lad dine enheder tale sammen med de rette adaptere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lad dine enheder tale sammen med de rette adaptere

StarTech.com er producent af teknologier, der understøtter computere. Her kan et eksempel være deres KVM-switches, som gør det muligt at betjene flere enheder fra samme keyboard. Netværksteknologier i form af fibermedieomformere til at forbinde forskellige kabeltyper og ethernet-adaptere sidder de også inde med – blandt andre komponenter til it-infrastrukturen.

Skab en stationær arbejdsplads med dockingstationer

Dockingstationer producerer StarTech.com masser af, og de er et meget markant eksempel på, hvordan du med et enkelt stykke nyt hardware pludselig kan få talrige enheder til at tale sammen. Dette da vidt forskellige kabler kan tilsluttes en dockingstation, og du fx kan koble din bærbare op på en computerskærm og så få en arbejdsplads, der virker lettere stationær.

Snak med en kyndig om tilslutning af ny it-infrastruktur

Når du leder efter StarTech.com-produkter til virksomhedens netværk, bør valgene træffes i samråd med en kyndig inden for intranet og it-infrastruktur. Dét da at skulle vælge produkter til sammenslutning af enheder kræver mere teknisk knowhow end blot at investere i nye desktops til kontoret. Hos forhandlere bliver du dog ofte hurtigt klog på, hvad du skal bruge.

Hjælp fra StarTech.com alle døgnets timer

Hjælp kan du også få fra StarTech.com selv, da deres tekniske rådgivere står til rådighed i døgndrift og kan hjælpe, når problemer med nogle af deres produkter opstår – fx med korrekt sammenslutning af it. At du får nem og hurtig adgang til kundeservice selv uden for kontortid er et godt argument for at vælge StarTech.com – så er du sikret ved de uforudsete hændelser.

Investér i adaptere og lignende teknologier

Ved at investere selv i simple teknologier som adaptere kan du faktisk nå langt, når det gælder at skabe en mere effektiv it-infrastruktur i virksomheden. Her kan fx StarTech.com-produkter være nøglen til at give nem betjening af flere enheder ad gangen – undersøg dine muligheder!

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?