19. oktober 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lån penge på nettet og få det rette overblik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lån penge på nettet og få det rette overblik

Den danske portal Camar finans tilbyder nu et overblik over danske udbydere af forbrugslån på internettet.

Markedet for forbrugslån har igennem længere tid været en jungle og det vil den danske portal Camar ændre på ved, at sikre privatforbrugere et godt overblik over netop den type udbydere.

Lån penge på nettet - kig altid på ÅOP

I Danmark har forbrugslån været i hastigt vækst igennem de seneste år og i den sammenhæng er det vigtigt for privatperson, at kigge på begrebet ÅOP som netop forklarer om gebyrstørrelsen ved lån.
 
ÅOP står for de årlige omkostninger i procent og det kan i sammenlignes med kiloprisen på hvad det koster hvert år at have et lån i procent. Camar finans anbefaler altid, at man som låntager vælger at undersøge ÅOP på et lån før der sendes en låneansøgnng afsted.

De fleste udbydere af lån på nettet har mest fokus på blot, at oplyse den lave månedelige omkostning og derfor er det vigtigt, at du som privatperson er kritisk omkring netop den samlede omkostning som er benævnt ÅOP.

Kan alle ansøge om et lån på nettet?

Ja alle kan ansøge om et lån på nettet og i den sammenhæng er det vigtigt, at sætte sig ind i netop ÅOP som er beskrevet i afsnittet herover.
I mange tilfælde er det kun 10% der får bevilget et lån når de ansøger på nettet og ned til 8% der får udbetalt et lån når de ansøger online.

Vi anbefaler, at du som privatperson ser på forskellige udbydere af lån og kun ansøger om netop det lån som du har råd til.

Du kan se oversigten over udbydere her.