25. februar 2020
Rasmus Quistgaard
Foto: Rasmus Quistgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kongen af bil leasing – de mest populære leasing biler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kongen af bil leasing – de mest populære leasing biler

Vi danskere er vilde med de klassiske tyske bilmærker, og det er derfor ingen overraskelse, at biler som Mercedes, VW og Audi er blandt de mest populære biler, når det handler om bil leasing Sjælland. Men hvorfor er disse biler så populære og hvorfor vælger flere at lease dem frem for andre? Det kan du læse et bud på i denne artikel.

Premium biler er mere tilgængelige end før

I toppen blandt mest leaset biler finder du både Mercedes, BMW og Audi. Det viser et tydeligt billede af, at mere luksuriøse bilmærker er blevet mere tilgængelige de seneste par år. Denne udvikling kan blandt andet tilskrives de seneste par års nedsættelser i registreringsafgiften. Med nedsættelsen af registreringsafgiften har flere ved hjælp af leasing fået råd til at køre i dyrere biler.

Leasing af BMW

Blandt danskernes fortrukne leasingbiler er det tyske mærke BMW. BMW er kendetegnet af bilernes høje kvalitet og elegante bevægelse på vejen. BMW er for mange synonymt med kvalitet og ikke mindst hestekræfter.

Leasing af Mercedes

Populariteten hos Mercedes kan til dels tilskrives bilernes elegante design, men også den dynamiske lethed, som du oplever, når du kører i bilerne. Det har gjort Mercedes til af et af de mest fortrukne leasing bilmærker.

Leasing af Audi

Ikke overraskende finder vi også tyske Audi blandt de mest leasede bilmærker på Sjælland. Den tyske kvalitet og grundighed har gjort bilerne til en fast favorit hos leasingkunderne.

Bil leasing på Sjælland

Er du på udkig efter et leasingselskab på Sjælland, findes der et hav af kyndige selskaber, der alle har biler i forskellige prisklasser. Er du kvalitetsbevist, og drømmer du om at køre i nogle af de tidligere nævnte modeller, bør du undersøge det privatejede leasingselskab, Scanleasing. Selskabet, der har hovedkontor i Jylland, har nemlig også et showroom i hjertet af København. Her kan du se et udvalg af biler samt møde en række af Scanleasings dygtige rådgivere.

Leasing til en fast lav månedlig ydelse

Det kan være svært at gennemskue en leasingaftale, og derfor bør du altid rådføre dig med en ekspert. Hos Scanleasing får du en rådgiver tilknyttet fra første møde, og til du kører afsted i din nye bil. På den måde er du sikret en tryg proces gennem hele forløbet. Kunderelationerne er i fokus, og det samme er dine behov.

Hvad skal bilen bruges til? Er et af de mange vigtige spørgsmål, du bør stille dig selv. Scanleasing tilbyder både privatleasing, erhvervsleasing, split- og sæsonleasing. På den måde er der altid en leasingaftale, der passer til dig og dine kørebehov.

Ved leasing betales et førstegangsbeløb og efterfølgende en fast månedlig ydelse. Den månedlige ydelse beregnes ud fra en række parametre som markedsværdi, forventet værditab med mere. Det er vigtigt, at den månedlige ydelse beregnes korrekt, da det elleres kan resultere i en efterregning efter endt leasingperiode.

Ønsker du at lease din næste drømmebil, bør du derfor både overveje, hvilken bil der passer til dig og dine behov, men også vælge et leasingselskab, som du har tiltro til, da det ellers kan blive en dyr fornøjelse at lease en bil.