14. oktober 2019
Mad
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køkkenudstyr: Det skal du spare på, og det skal du bruge penge på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køkkenudstyr: Det skal du spare på, og det skal du bruge penge på

Det er med køkkenudstyr, som det er med det meste andet i livet: Det kan være svært at gennemskue, hvad du godt kan spare penge på, og hvor du absolut ikke kan. Hvis du gerne vil være bedre rustet til at bruge dine penge på det rigtige, bør du læse med her. Vi har nemlig samlet et overblik over hvilket køkkenudstyr, du kan købe billigt - og hvilket, du skal kaste flere penge efter. Investerer du korrekt, vil du i sidste ende kunne spare mange penge, og hvem er ikke interesseret i det?

Læs med her, og bliv meget klogere på køkkenudstyr!

Her kan du spare:

Som overskriften lyder, så kan du her spare penge. Det er altså ikke ensbetydende med, at du skal. For hvis det giver dig glæde og værdi, at din mikroovn er lynhurtig, eller at din elkedel ikke kalker til - ja så kan det for dig være værd at investere.

Køkkenartikler

Køkkenartikler tæller dåseåbnere, køkkenredskaber, grydeskeer, paletknive, piskeris, skræller, sakse, osteskærer og meget mere. Du kan sagtens få mere kvalitet for pengene, men her bør du lige overveje, om den bedre kvalitet er de flere penge værd. Du kommer nemlig langt med et sæt billige paletknive, og her behøver du altså ikke nødvendigvis at investere i det dyreste sæt.

Service

Medmindre du har forelsket dig i et særligt design eller lignende, kan du få fornuftig service såsom glas, tallerkner og bestik for billige penge. Der lige så sikkert som det dyre kan blive ramt af glaspest eller ryge på gulvet. Har du den indstilling, at service er til for at blive brugt, vil der unægteligt ryge et glas og en tallerken i ny og næ, og så kan du jo overveje, om det lækre design er de flere penge værd.

Den midt i mellem: Krus og kopper

Der findes mange flotte og lige så slidstærke krus i den billige ende af prisskalaen. Men vil du gerne have et krus, som du ikke brænder fingrene på, kan det være en god idé at smide lidt flere penge efter et kvalitetskrus.

Her kan det betale sig at investere:

Alt efter, hvad du har brug for i et køkken, vil det være forskelligt, hvad du prioriterer at bruge penge på. Hvor nogle går op i gode knive, er det for andre vigtigere at have en god røremaskine, så derfor er denne liste også kun vejledende.

Køkkenmaskiner

Når det kommer til køkkenmaskiner, er det som regel værd at investere. Køber du noget af dårlig kvalitet, risikerer du at skulle købe nyt inden længe, og på den måde kommer du ikke til at spare penge i længden - tværtimod. Så skal du have en ny røremaskine, blender, juicepresser eller kaffemaskine, kan det være værd at investere i kvalitet.

Knive

Gode kvalitetsknive holder sig skarpe i mange år, og det giver en langt bedre oplevelse i køkkenet, hvorfor det her kan være værd at investere.

Potter og pander

Billige potter og pander kan være et helvede, da maden ofte brænder på, håndtaget bliver løst og jeg skal komme efter dig. Derfor kan det være værd at smide lidt flere penge efter potter og pander af en god kvalitet, hvis du står og mangler nyt.