6. maj 2021
BBN Shoppen - sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køb tape og klæbestoffer hos BBN Shoppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køb tape og klæbestoffer hos BBN Shoppen

Hos BBN Shoppen kan du finde et stort udvalg af forskellige slags tape og klæbestoffer. Læs bl.a. om deres udvalg af tætningslister og enkeltklæbende tape her.

Hos BBN Shoppen kan du finde et stort udvalg af tape og klæbestoffer. Tape kan bruges til enormt mange forskellige formål, både i det private og erhvervet. Der er bl.a. enkeltklæbende tape til at splejse forskellige materialer, til elektrikerarbejde og mange flere formål. Deres udvalg er stort, og har alt, hvad du skal bruge som professionel eller privatperson. Enkeltklæbende tape kan bl.a. bruges til afmærkning i fx lufthavne, hvor fx polyethylentape kan markere, hvor en kø skal starte og slutte og dirigere og vejlede via afmærkninger på gulvet. Der er også vinyltape, som fx ofte bruges af musikere til at farvekode kabler i forhold til instrumenter, mixere og mikrofoner. Hvis du skal bruge enkeltklæbende tape i nogen form, så har det helt sikkert det du skal bruge. Læs mere om enkeltklæbende tape på bbnshoppen.dk, hvor der bl.a. også er afmærkningstape, afdækningstape, gaffatape, polyestertape, eltape og meget mere til professionelt arbejde.

Find de rette tætningslister

Hos BBN Shoppen kan du også finde tætningslister, som med fordel kan bruges til at tætne vinduer og døre med. Det giver mindre varmetab, lavere energiforbrug og kan også tætne vinduer i forhold til støv, støj, lugt og meget mere. Der er tætningslister i forskellige bredder at vælge imellem, og du kan helt sikkert finde den helt rette bredde til dine vinduer i butikken. Tætningslister sælges på rulle og er let at bruge. Det klæber effektivt på de fleste overflader og tætner enormt effektivt. Der er forskellige slags tætningslister med forskellige profiler, bl.a. E-profil og P-profil. Du kan altid kontakte butikken, hvis du har spørgsmål om, hvilken model du skal vælge. Læs mere på www.bbnshoppen.dk, hvor du kan finde det store udvalg af tape og klæbemidler til alle forskellige formål. Det kan være enormt energibesparende at tætne sine vinduer og yderdøre, og der er mange penge at spare på elregningen.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?