19. maj 2019
spilnu_sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kan man spille for sjov?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kan man spille for sjov?

Online spillesider bliver mere og mere populære. Du kan nærmest ikke undgå de mange reklamer, der er for de mange nye spillesider, der popper op i en lind strøm på tv, internettet, busser og på diverse andre reklamemedier. For langt de fleste starter det måske som en sjov og hyggelig måde at slappe lidt af på. For nogle udvikler det sig dog til en spillemani, der pludselig ikke er så sjov mere. Hvordan kan man sikre, at det ikke løber af sporet, når du spiller online?

For sjov kan hurtigt blive en vane

Et spil online kan starte som en form for underholdning. Du har måske fået en velkomstbonus, der hjælper dig godt i gang med at spille. Du vælger måske at skyde lidt ekstra penge i en gang imellem for at holde spillet kørende. Det er typisk sådan det starter.

Før du ved af det, udvikler det sig til en grum afhængighed, der kan koste dig mange penge. Der er ikke langt fra underholdning til spilleafhængighed. Det kan være afhængigheden af spændingen, i forhold til om du vinder den helt store præmie. Det betyder selvfølgelig ikke, at alle, der spiller online, ender med at få et spilleproblem. Det betyder blot, at du skal være varsom, når du vælger, hvilken side du ønsker at spille på. Det kan nemlig have en stor betydning.

Vælg den rette spilleside

Det er helt forståeligt, hvis du gerne vil benytte spillesider til at få lidt underholdning med. Det er ofte det, der er tiltænkt, samtidig med at du får mulighed for at vinde lidt en gang imellem. Det kan være en rigtig god idé at vælge en spilleside med omhu. Det kan nemlig betyde en hel del på den lange bane. Det kan være i forhold til, hvordan dit spillemønster udvikler sig.

Det anbefales at gå efter spilleside, der ikke er ude på, at du skal ende med et spilleproblem. Spilnu.dk opfordrer til ansvarligt spil. Dette er blot et eksempel på en spilleudbyder, der går ind for ansvarligt spil. Der er mange andre, der også gør det.

Når de opfordrer til ansvarligt spil, betyder det, at de ofte giver dig mulighed for at teste dig selv i forhold til, om du har et problem. Derudover hjælper de dig også med, hvordan du får hjælp til et eventuelt spilleproblem. Det giver en indikation af, at spillesider, der opfordrer til ansvarligt spil, har forbrugernes ve og vel mere for øje.