7. juli 2020
Sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Invitér hele familien på en hyggelig dag i Nordsjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Invitér hele familien på en hyggelig dag i Nordsjælland

Hvis du er en af de mange tusinde dansker, der har en hverdag, der er fyldt op med rutiner, arbejde og praktiske gøremål, så kan du stensikkert også nikke genkendende til, at det kan være utrolig svært at finde tid til sin familie. Når man har mange ting om ørene, har man brug for at slappe af, og derfor prioriterer man ikke at bruge den med sin familie, hvis man eksempelvis har brug for ro og en aften på sofaen. Selvom man har en travl hverdag, er det dog vigtigt, at man stadig ses med sin familie, da det kan være et afbræk fra hverdagen. Derfor kan du med fordel invitere hele din familie på en hyggelig dag i Fredensborg, hvor I kan være sammen.

Invitér familien på Asminderød Kro

Asminderød Kro finder du i Fredensborg på Nordsjælland, som hyppigt holder selskaber og arrangementer. Kroen er placeret i et naturskønt område, hvor man har gode muligheder for at gå en tur i den smukke natur, efter man har gået en god bid mad på kroen. Det kan især være noget, mange familier benytter, hvis motion og gåture prioriteres på familiedage, hvor hele familien samles.

Vælger du at invitere din familie på en hyggelig dag i Nordsjælland, kan du være sikker på, at der er et stort fremmøde. Det er nemlig en god idé at kombinere familietid, god mad og naturskønne områder.

Sørg for at planlægge dagen i god tid

Har du planer om at invitere din familie på en hyggedag, så er det vigtigt, at du sørger for at planlægge dagen i god tid. På den måde kan du sikre, at der kan komme flest mulige mennesker, mens det også er vigtigt, at kroen er ledig. Eksempelvis kan du bruge planlægningen som et frirum, når du har brug for et afbræk i den travle hverdag.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?