3. juli 2020
kitchen-table-349702_1920
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indretnings landskabet og dets tendenser i 2019

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indretnings landskabet og dets tendenser i 2019

Eksempelvis er køjesenge, som eksempelvis her blevet rigtig populære på børneværelset igen.

Hvert eneste år bliver det som var populært og hipt skiftet ud med noget nyt, som nu er populært og hipt. Vi lever i en tid, hvor sociale medier opdaterer os på alt, men alligevel kan det være svært at finde ud af hvilket trends og tendenser, som der tegner sig, når det kommer til møbler og indretning. Mange står og skal have nyt interiør, og vil gerne være med på den seneste mode. Du kan blandt andet hos moderno købe en lang række møbler, som passer til nogle af de nuværende møbel- og indretningstrends, og du kan læse mere om hvordan indretnings landskabet ser ud anno 2019 nedenfor - hvor nøgleordet er personlighed.
Eksempelvis er køjesenge, som eksempelvis her blevet rigtig populære på børneværelset igen.

Miljøbevidste møbler

Det fyldte meget i den seneste valgkamp, og det fylder meget i møbel-designet. Det er svært at komme uden om miljøet, uanset hvad du producerer, nu om dage. Dette er kun en god ting, og flere og flere producenter har givet efter kundernes krav om mere miljøbevidste materialer.

Samtidig er det blevet mere og mere populært at erhverve sig genbrugsmøbler, samt second hand møbler. Dette medfører også til en mere personlig indretning, hvor loppefund og genbrugsting bliver blandet med store designer hjørnesofaer. Medvidere har det aldrig været nemmere at få fat i second hand møbler, da både Facebook Marketplace og DBA giver dig muligheden for nemt og hurtigt at søge på lige netop, det du vil have.

Kontrastfyldte farver - minimalisme er yt

Vejen mod en mere personlig indretning starter og slutter næsten altid med farvevalget. Der er intet, der siger personlig indretning end ens valg af farve. Her er der også begyndt at se en tendens, hvor de minimalistiske farver (grå, blå, hvid og sort) bliver skiftet ud med mere gennemgående og fremtrædende farver. Generelt set er minimalismens upersonlige, men tidsløse stil, på vej ud og udskifter af maximalisme - som netop er flamboyant og farverig.

Den helt store farve i 2019 er beige, som fungerer som den lyse tone i hjemmet, som tidligere har været grå eller hvid. Samtidig er både lyserød og lilla forsigtigt fundet sin vej ind i flere og flere hjem, og det vil man se mere af i fremtiden.

Træmøbler og gør-det-selv

Det bliver mere og mere populært at bringe naturen ind i hjemmet igen. Dette ses ved et større brug af træmøbler og naturmateriale i alle rum i hjemmet. Køkkenbordet er nu af træ, samt træborde og stole har smidt deres metal og glas fætre ud af hjemmet.

Derudover er det blevet populært selv at lave ens møbler. Dette spiller ind i ideen om bæredygtighed, samt hele trenden omkring det personlige hjem - hvad er mere personligt end en hjemmelavet reol eller hylde? En af de helt store gør-det-selv møbler er palle-sengen. Palle-sengen er samlet, skruet sammen og af gamle træpaller, og det er et lethåndterbart materiale, som gør at du kan gøre hvad som helst med det - bare du har håndværker evnerne til det.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?